Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Udruga hrvatskih tržnica
  • 25.09.2015. 09:00

Dođite na Dan hrvatskih tržnica

Subota je za mnoge glavni dan za nabavku namirnica, pa vjerujemo da ni stanovnici Zagreba neće propustiti kupnju pravih domaćih proizvoda, koje će proizvođači iz svih krajeva zemlje ponuditi na središnjem trgu.

Foto: zgh.hr
  • 150
  • 9
  • 0

U subotu 26. rujna 2015. godine od 08:00 do 16:00 sati na zagrebačkom trgu Bana Josipa Jelačića, građani će moći uživati u nepreglednoj paleti domaćih proizvoda koji predstavljaju hrvatsku tradiciju i gurmansku baštinu u pravom smislu te riječi. Oni stariji moći će se prisjetiti okusa i mirisa iz djetinjstva dok ćemlađi imati priliku probati pravu domaću ukusnu hranu.

Bit će tu soparnika iz poljičkog kraja, varaždinskog zelja idelanog izvora vitamina za nadolazeće hladnije dane, šarolikog slavonskog povrća i voća, kvalitetnih domaćih medova, sireva koji nam prenose ukuse zelenih slavonskih pašnjaka te dalmatinskog i istarskog krša, suhomesnatih delicija poput pršuta te slavonskih i podravskih kobasica do nezaobilaznih domaćih ulja, od zeleno zlatnog maslinovog do crnog bučinog iz Međimurja i Zagorja. N

aći će se i domaćih likera i vina i još puno toga što dočarava sve regionalne posebnosti Hrvatske u gurmanskom i enološkom smislu. Bit će ovo idealno mjesto i za one koji žele vidjeti prave licitare te stare zanatske proizvode od drva ili pak žele probati tradicionalne ljekovite ili kozmetičke pripravke.

Dani hrvatskih tržnica održavaju se četvrtu godinu zaredom.

Foto: zgh.hr


Tagovi

Zagreb Domaći proizvodi Gurmanska baština Soparnik Poljički kraj Varaždinsko zelje Izvor vitamina Slavonsko povrće Domaći medovi Sirevi Zeleni pašnjaci Istarski krš Pršut Podravske kobasice Maslinovo ulje Bučino ulje Dalmatinski krš Međim


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰