Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vikend u Zagrebu
  • 18.10.2018. 12:05

Dođite na 15. Dane hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba

Na istom mjestu se u nedjelju, 21. listopada očekuje izbor za Najuzorniju hrvatsku seosku ženu!

Foto: Facebook/Arca delicija
  • 280
  • 15
  • 0

Ovogodišnja 15 po redu izložbeno-prodajna manifestacija "Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba“ održava se ovaj vikend u samom srcu Zagreba – u šatoru na Trgu bana Josipa Jelačića.

Manifestacija se održava se u petak, 19. listopada od 8:00 do 19:00 sati te u subotu, 20. listopada do 8:00 do 18:00 sati, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Posjetitelje očekuje oko 100 izlagača i proizvođača hrane i tradicijskih proizvoda koji će po povoljnim cijenama prodavati svoje sireve, suhomesnate proizvode, med, vino, voće, povrće, kolače i druge domaće proizvode.

Hrvatska poljoprivredno - šumarska savjetodavna služba svake godine pa tako i ove se predstavlja na manifestaciji pisanim materijalima za poljoprivredna gospodarstva.

Na istom mjestu se u nedjelju, 21. listopada očekuje izbor za Najuzorniju hrvatsku seosku ženu gdje će se predstaviti i natjecati i uzorna seoska žena Zagrebačke županije za 2018. godinu Željka Tomašec zajedno s pratiljama Božicom Vrhovec i Renatom Šinko,

Dani hrane organiziraju se povodom Svjetskog dana hrane (16. listopada) i Svjetskog dana seoske žene (15. listopada).


Izvori

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede


Tagovi

Sajam Dani hrane i tradicijskih proizvoda Uzorna seoska žena Zagreb


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]