• Sajam poljoprivrede
  • 30.10.2021. 07:30

Demonstracije strojeva krajem siječnja na Fieragricoli - sajmu poljoprivrede u Veroni

Već 115. izdanje sajma koji pokriva sve teme i područja u agraru održat će se od 26. do 29. siječnja iduće godine u Veroni.

Foto: Facebook/Fieragricola Veronafiere
  • 140
  • 46
  • 0

Održava se duže od stoljeća svake druge godine i jedini je u Italiji koji pokriva sve teme i područja u agraru. Riječ je o Međunarodnom sajmu poljoprivrede Fieragricola, a njegovo 115. izdanje otvorit će svoja vrata od 26. do 29. siječnja 2022. godine u Veroni.

Predstavit će se izlagači različitih sektora uključujući mehanizaciju, stočarstvo, obnovljivu energiju, sjemenarstvo, agrokemikalije, vinograde i voćnjake, održavanje zelenih površine i šumarstva, a posjetitelji će moći vidjeti strojeve u radu i pokretu.

Demonstracije i stočarska izložba

Kako su priopćili organizatori, ove će godine organizacija posebno biti posvećena stočarskom sektoru uključujući proizvodnju mlijeka, mesa, svinjogojstvo, peradarstvo, stočnu hranu, prehranu te zdravlje i dobrobit životinja. Osim toga, Fieragricola će proširiti ponudu u vezi s transformacijom proizvoda i tehnologija proizvodnje sira, ali i naglasiti potrebu komunikacije u lancu opskrbe.

U sklopu ove manifestacije bit će organizirane i razne demonstracije rezidbe voćaka i vinove loze. Također, održat će se izložba i natjecanje talijanske smeđe pasmine goveda. Sve zainteresirane očekuje i bogat program u sklopu kojega će se održati radionice, konferencije, webinari i rasprave.

U sklopu sajma i izložba goveda (Foto: Facebook/Fieragricola Veronafiere)

Budućnost nameće nove izazove, poput stvaranja mreže i novih oblika suradnje, širenja digitalizacije i tehnologija za sve učinkovitiju i pametniju poljoprivredu, a sva rješenja posjetiteljima će biti predstavljena na novom izdanju ovog jedinstvenog događaja, poručuju organizatori. 


Tagovi

Fieragricola Sajam Italija Verona Demonstracije Izložba


Autorica

Martina Popić

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hoće biti sta od ove moje salate? 😆