• Dani malostonske kamenice
  • 16.03.2016. 16:30

Degustacija kamenica uz vina s Pelješca

Dvodnevnu manifestaciju organiziraju stonski školjkari na rivi u Malom Stonu tijekom vikenda.

Foto: Pixabay
  • 182
  • 27
  • 0

"Znamo da nije svima blizu, niti usput, ali ponovit ćemo: kamenice su najbolje u ožujku, a Ston je predivan na početku proljeća! Očekujemo vas!", takvu su pozivnicu svim posjetiteljima za Dane malostonske kamenice uputili iz Turističke zajednice Ston u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Gosti na ovoj dvodnevnoj manifestaciji tijekom vikenda (19. i 20. ožujka) će na rivi u Malom Stonu moći degustirati kamenice uz vina iz vinarija s Pelješca. Sve će biti popraćeno i nizom kulturno-zabavnih priredbi, kao i izložbi tijekom cijeloga tjedna.

Dane malostonske kamenice organiziraju stonski školjkari uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županiije, dubrovačke HGK te Obrtničke komore ove najjužnije hrvatske županije.

Foto: Pixabay


Tagovi

Mali Ston Školjkari Kamenice Vino Pelješac Dani malostonske kamenice Dubrovačko-neretvanska županija HGK HTZ Obrtnička komora Degustacija


Autorica

Ivana Barišić

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl ili skija :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ae.