Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Voćarska manifestacija
  • 06.09.2015. 18:50

Dani voća Koprivničko-križevačke županije

Najvažnija manifestacija iz područja voćarstva i voćarske proizvodnje 17. Dani voća Koprivničko-križevačke županije održat će se 3. listopada 2015. u Đurđevcu.

Foto: djurdjevac.hr
  • 210
  • 13
  • 0

Najvažnija manifestacija iz područja voćarstva i voćarske proizvodnje 17. Dani voća Koprivničko-križevačke županije održat će se 3. listopada 2015. u Đurđevcu.

Kao i svake godine, očekuje se velik odaziv voćara, proizvođača voćnih prerađevina i brojnih stručnjaka iz tog područja, ali i posjetitelja. Želite li sudjelovati i prezentirati svoje proizvode i usluge vezane uz voćarsku proizvodnju, prijaviti se možete do 25. rujna 2015.

Osim popunjene prijave za izlaganje, potrebna je i preslika rješenja o upisu u obrni registar, rješenja o upisu u sudski registar ili pak rješenja o upisu u upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, ovisno o tome imate li obrt, tvrtku ili OPG. Sve to možete donijeti osobno ili poslati poštom u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Koprivničko-križevačke županije, Nemčićeva 5 ili dostaviti faxom: 048/658-131 odnosno e mailom: zdenka.maric@kckzz.hr

Dani voća nude

  • Izložbu i prodaju voća proizvođača voća Koprivničko-križevačke županije, ostalog asortimana vezanog uz proizvodnju i preradu voća, te proizvode đurđevačkog kraja,
  • Stručna predavanja za voćare i proizvođače voćnih prerađevina,
  • Prezentaciju kataloga proizvođača voća Koprivničko-križevačke županije,
  • Popratne sadržaje i
  • Bogat kulturno-umjetnički program.

Predavanja za voćare

U petak 02. listopada 2015. godine u Hotelu Picok od 17:00 do 19:00 sati, stručnjaci s područja voćarstva, održat će predavanja za voćare, koja će se uglavnom odnositi na mjere iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020., mogućnosti ostvarivanja bespovratnih sredstava i obveze voćara pri stavljanju njihovih proizvoda na tržište, dok će izložba i prodaja voća biti 03. listopada 2015. godine, u središtu Đurđevca, od 10:00 do 15:00 sati.

U sklopu manifestacije tradicionalno će biti izdan i katalog 17.Dana voća u kojem će biti predstavljeni svi proizvođači voća s područja Koprivničko-križevačke županije s vrstama voća koje proizvode, sortimentom, brojem sadnica, te površinama zasađenih voćnjaka. Organizatori su Koprivničko-križevačka županija, grad Đurđevac, Savjetodavna služba, PORA-Razvojna agencija Podravine i Prigorja te Turistička zajednica grada Đurđevca.

Prijavu za sudjelovanje i za objavu u katalogu možete preuzeti ispod teksta.

Foto: djurdjevac.hr


Dokumenti


Tagovi

Dani voća Koprivničko-križevačka županija Voćari Proizvođači voća Model izravnih plaćanja Ocjenjivanje sokova


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.