Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani voća
  • 28.09.2013. 15:19

Dani voća Koprivničko-križevačke županije

Koprivničko-križevačka županija 4. i 5. listopada organizira 15. Dane voća na Trgu Svetog Jurja u Đurđevcu.

Foto: RGBStock.com
  • 251
  • 11
  • 0

Ovogodišnja 15. po redu manifestacija Dani voća Koprivničko-križevačke županije održat će se 4. i 5. listopada 2013. godine u Đurđevcu u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Grada Đurđevca, Poljoprivredne savjetodavne službe, Udruga voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije, Turističke zajednica grada Đurđevca i Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Manifestacija se održava s ciljem organiziranja županijskih proizvođača voća, kao i promocije i prodaje njihovih proizvoda, a odrednica ovogodišnje manifestacije su teme vezane uz udruživanje i propise Europske unije.

Osim izložbeno-prodajnog dijela, manifestacija nudi niz popratnih sadržaja, od čega u Županiji ističu stručna predavanja koja će se održati 4. listopada, a 5. listopada će se održati izložbeno-prodajni dio popraćen bogatim kulturnoumjetničkim programom. U okviru manifestacije tradicionalno će se tiskati katalog Dana voća u kojem će se predstaviti svi proizvođači voća s područja Koprivničko-križevačke županije s vrstama voća koje proizvode, brojem sadnica, te površinama zasađenih voćnjaka.

Manifestacija iz godine u godinu bilježi sve veći broj izlagača i posjetitelja. Na manifestaciji se prikazuje tradicijski način života na selu, i to kroz natjecanje u kuhanju pekmeza i pečenju rakije, nastupe folklornih skupina i raznih udruga koje čuvaju od zaborava naše običaje iz svakodnevnog života na selu.

Foto: RGBStock.com


Tagovi

Koprivničko-križevačka županija Dani voća Tradicija Natjecanje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Haj došlo vrijeme... za zaštitu ječma od korova!