Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba vina
  • 29.05.2014. 08:00

Dani vina Vivodina 2014.

Selo Vivodina poznato je po bogatoj vinarskoj tradiciji, pa ne čudi da se ondje svake godine na Danima vina okupljaju brojni vinari iz svih krajeva Lijepe naše

  • 593
  • 39
  • 0

U malom mjestašcu Vivodina, smještenom između gorja Žumberak i grada Ozlja ove godine će se održati 22. međunarodna izložba vina - Dani vina Vivodina 2014.

Selo Vivodina poznato je po bogatoj vinarskoj i vinogradarskoj tradiciji, pa ne čudi da se ondje svake godine na Danima vina okupljaju brojni vinari iz svih krajeva Lijepe naše. Vivodinski kraj odlikuju iznimne prirodne ljepote, a selo je smještano na vrhu brijega, sa prekrasnim pogledom na gustu šumu, duboke dolove, raštrkane zaseoke i vinorodne brežuljke. Između šume i gorica nalazi se čak 26 sela i zaselaka, a ovaj vinogradski kraj ima sedmostoljetnu tradiciju.

Ova već tradicionalna poljoprivredno-turistička manifestacija, uz prikaz bogate vinske ponude, uključuje i brojne zabavne sadržaje, kao i karakterističnu gastonomsku ponudu toga kraja. Ove godine će, od 12. do 15. lipnja 2014. godine iznova okupiti vinare ozaljsko-vivodinskog kraja, ali i njihove goste iz susjedne Slovenije. Zadnjega dana manifestacije, 15. lipnja bit će proglašena najbolja vina i vinari ovogodišnjih Dana vina u Vivodini. Za zabavni dio programa zadužen je tamburaški sastav Begini, koji će se u četvrtak, 12. lipnja s početkom u 20:00 sati, pobrinuti za dobro raspoloženje svih prisutnih.


Tagovi

Dani vina Vivodina Izložba vina TS Begini Vinari Vino Manifestacija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs