Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 28.08.2013.

Dani vina otoka Krka

Zadnjeg vikenda u kolovozu u Vrbniku se održava manifestacija Dani vina otoka Krka

Foto: RGBStock.com
  • 243
  • 22
  • 0

Zadnjeg vikenda u kolovozu kontinuirano se od 2004. godine u Vrbniku održava manifestacija Dani vina otoka Krka u organizaciji TZ Vrbnik, Općine Vrbnik, Poljoprivredne savjetodavne službe i Udruge vinara Žlahtina. Dane vina karakterizira ponuda i degustacije vina domaćih vinara uz organizirano gostovanje vinara iz ostalih krajeva Lijepe naše, dajući na taj način doprinos u spajanju „plave i zelene brazde“.

Ove godine ponovno gostuju i prošlogodišnji gosti - vinari Osječko-baranjske županije. Manifestacija će se održati 30. i 31. kolovoza 2013. na prostoru Place Vrbničkog statuta i Trga Škujica. Savjetnici Poljoprivredne savjetodavne službe održati će stručna predavanja u subotu 31. kolovoza 2013. u 19.00 sati u općinskoj vijećnici dok će se Izložba vinogradarske i vinarske opreme održati u subotu 30. kolovoza 2013. od 10.00 do 16.00 sati na Trgu Škujica.

U petak 30.08.2013., od 17:00h održavat će se degustacija vina i sajam autohtonih proizvoda (Trg Škujica, Placa Vrbničkog statuta), a u 20:00h slijedi Svečano otvaranje manifestacije (Trg Škujica) te zabavni program (Folklorna skupina VDK Frankopan, Grupa Insula), Placa Vrbničkog statuta (Trio Crikvenica), Posebni gosti Bratovština Hrvatskih vinskih vitezova.

U subotu 31.08.2013. u 10:00h održava se Izložba vinogradarske i vinarske opreme (Trg škujica), a od 17:00h degustacija vina i sajam autohtonih proizvoda. Predavanja PSS-a će biti vezana za temu višestruke sukladnosti i novosti vezanih uz korištenje sredstava za zaštitu bilja i pripreme za implementaciju te sezonsko zapošljavanje u poljoprivredi.

Foto: RGBStock.com


Tagovi

Dani vina otoka Krka Vrbnik Izložba vinogradarske i vinarske opreme Degustacija vina Sajam autohtonih proizvoda


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]