Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 15.05.2014. 14:00

Dani trešanja 2014. u Erdutu

Pjevat će se i plesati i ove godine na Danima trešanja u Erdutu, a već tradicionalno izabrat će se i najljepša djevojka i najveći bećar

Foto: freepik.com
  • 328
  • 112
  • 0

Erdut, selo u kojem svaka kuća ima barem jednu trešnju u dvorištu i vinogradu i ove godine će biti domaćin smotre folklora i trešnjijade "Dani trešanja 2014". Tradicionalna je to manifestacija koja njeguje narodne običaje ove multikulturalne sredine, a koja će u subotu, 7. lipnja 2014. ugostiti brojne ljubitelje ovog, za oko i nepce, ugodnog voća.

Bogata gastronomska ponuda OPG-a sa područja općine Erdut, delicije od trešanja, radionice za voćare, natjecanje u ispucavanju koštica trešanja u dalj, skakanje u vreći samo su mali dio programa koji će obilježiti ovogodišnje Dane trešanja u Erdutu.

Dani trešanja pridonose razvoju kontinentalnog turizma

Župan osječko-baranjski, Vladimir Šišljagić, ističe kako podržava ovakve manifestacije koje pridonose razvoju kontinentalnog turizma u kojem Osječko-baranjska županija prednjači - počevši od ponude vinogradara i vinara, gastroponude, seoskog turizma, nove luke u Batini, Aljmašu, kao i brojnih drugih.

Dani trešanja pridonose njegovanju slavonskih običaja i kao takvi pokazali su se punim pogotkom, čemu svjedoče stotine i stotine posjetitelja i izvođača od kojih niti jedan ni ove godine neće otići kući gladan i žedan.

Foto: freepik.com


Tagovi

Dani trešanja Trešnjijada Erdut Manifestacija Vladimir Šišljagić Vino Erdutski vinogradi


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]