Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 18.04.2014. 10:00

Dani travnjaka 2014. u Koprivnici

Dani travnjaka Koprivničko-križevačke županije, najznačajnija su sajamska manifestacija te županije posvećana poljoprivredi

  • 342
  • 29
  • 0

Najznačajnija sajamska manifestacija posvećena poljoprivrednoj proizvodnji u Koprivničko-križevačkoj županiji, Dani travnjaka Koprivničko-križevačke županije, održat će se 17. i 18. svibnja 2014. godine, na već tradicionalnoj lokaciji na prostoru koprivničkog sajmišta u Koprivnici.

Manifestaciju karakterizira bogat kulturno-umjetnički program, kao i brojni zanimljivi sadržaji poput predstavljanja najuzornije seoske žene, natjecanja u ručnoj košnji, konjičkog turnira te brojne druge zanimljivosti. U okviru manifestacije bit će nagrađeni najbolji proizvođači kravljeg i kozjeg mlijeka te mesa.

Posjetiteljima je osobito atraktivno natjecanje u ručnoj košnji, koje će se i ove godine održati u sklopu ove poljoprivredne manifestacije. Od ukupno 20 natjecatelja, prošle su godine prvo mjesto podijelila dva kosca, Dragutin Grobenski iz Jagnjedovca i Petar Ritoša iz Hlebina, drugo je mjesto pripalo Josipu Sambolu iz Koprivnice, dok je treće mjesto osvojio Zdravko Krnjak iz Jagnjedovca.

Već tradicionalno i ove će se godine održati kup mladih uzgajivača - Bambino kup, u okviru kojeg će mladi uzgajivači predstaviti svoje vještine u vođenju teladi. Tijekom oba dana sajma održavat će se konjički turnir u preponskom jahanju - Croatia Cup.

Na sajmu će se i ove godine predstaviti izlagači poljoprivredne mehanizacije, sjemenske robe, zaštitnih sredstava, opreme i alata za poljoprivredu, autohtonih i tradicionalnih proizvoda od sira, meda, vina, prerađevina voća i povrća te izvornih suvenira i rukotvorina.


Tagovi

Dani travnjaka Koprivnica Bambino kup Poljomehanizacija Vino Med Rakija Sir Croatia Cup Dragutin Grobenski Petak Ritoša Josip Sambol Zdravko Krnjak


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]