Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 22.06.2014. 17:00

Dani šljiva u Siraču 2014.

Na Danima šljiva u Siraču i ove godine će se izložiti brojni domaći proizvodi spravljeni od toga voća – rakije, pekmezi kao i brojne slastice od šljive

Foto: depositphotos.com
  • 542
  • 51
  • 0

Jedinstvena cjelodnevna poljoprivredno-kulturno-turistička manifestacija Dani šljiva u Siraču i ove će godine 30. kolovoza mirisom raznovrsnih domaćih proizvoda od šljiva privući velik broj posjetitelja u svoje 'seosko dvorište'.

U dobrom raspoloženju posjetitelji iz cijele regije, uzvanici, gosti i sudionici programa obilazit će štandove s domaćim proizvodima i rukotvorinama iz Sirača i raznih krajeva Hrvatske. Uz ocjenjivanje rakija i stručna predavanja tematski posvećenih uzgoju i preradi šljiva, održava se i druženje u siračkom dvorištu te povorka kulturno-umjetničkih društava. Stručnom edukacijom se posjetiteljima i sudionicima ove manifestacije žele prikazati prednosti sadnje većih količina šljiva, zbog sve veće potražnje za proizvodima od šljiva (rakija, pekmezi i sl.).

Posjetitelji, gosti i sudionici moći će u siračkom dvorištu degustirati izložene i ocijenjene žestice i rakije te razne kolače sa šljivama i šljivovim pekmezom, knedle sa šljivama, palačinke, buhtle, bazlamače s pekmezom i sl. Večernji sati rezervirani su za bogatu smotru kulturno-umjetničkih društava.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Dani šljiva Sirač Ocjenjivanje rakija Pekmez Smotra KUD-ova Manifestacija Poljoprivredni sajam


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.