Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • XV. Ocjenjivanje meda
  • 19.11.2013. 10:00

Dani pčela - Karlovac

Dani pčela u Karlovcu uz tradicionalno, petnaesto po redu, ocjenjivanje meda održat će se od 21. do 23. studenog ove godine

  • 428
  • 41
  • 0

U organizaciji Pčelarskog Društva Karlovac od 21. do 23. studenog 2013. godine u Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu održat će se Dani pčela i proglašenje pobjednika 15. ocjenjivanja meda.

Izložba meda biti će svečano otvorena 21. studenog u 18 sati. Proglašenje rezultata održat će se u petak, nakon čega svi zainteresirani mogu prisustvovati predavanju na temu Izvornost i osiguranje kvalitete - osnova uporabe pčelinjih proizvoda, dr.sc. Dražena Lušića dipl.san.ing.

Ocjenjivat će se kestenov i cvjetni med, lipov med, med bjelogorične i crnogorične medljike, kao i kremasti med.

Osim prodajnog dijela, manifestacija će posjetiteljima ponuditi i izložbeni dio sa prigodnim fotografijama iz svijeta pčela.

Za sve ljubitelje meda i pčelinjih proizvoda ovo je divna prigoda za sudjelovanje u još jednom događaju organiziranom u čast ovog uistinu posebnog dara prirode.

Više informacija možete saznati na : www.pcela.hr

Photo: webpublicapress.net


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Dani pčela Karlovac Ocjenjivanje meda Zorin dom Dražen Lušić Med Pčelarstvo


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Slavonski poljoprivrednici danas su traktorima stigli u središte Đakova, ispred Župne crkve Svih Svetih, gotovo na samom korzu. #prosvjed
Uskoro više!
Foto: Željka Rački-Kristić