Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska ponuda
  • 13.11.2014. 11:20

Dani otvorenih vrata peljeških podruma

Vinari Pelješca već deveti put organiziraju Dane otvorenih vrata peljeških podruma kako bi potpomogli proširenje i obogaćenje vinske ponude.

  • 272
  • 12
  • 0

Dan otvorenih vrata peljeških podruma samo je jedna od niza aktivnosti koje provode vinari uključeni u Udrugu Pelješki vinski puti i Udrugu Plavac mali-Pelješac. Suorganizatori ove manifestacije su HGK Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko neretvanske županije, TZO-a, i općine Pelješca. Velika pomoć u pokroviteljstvu tradicionalne manifestacije iskazale su i DNŽ i TZŽ Dubrovnik te Hrvatska turistička zajednica.

Brojnim promocijama vina i turizma pokušava se širem krugu ljudi pokazati da su vino i turizam najjači aduti DNŽ. Kolektivna je želja zainteresirati širi krug korisnika, uvaženih proizvođača, trgovaca, ugostitelja i potrošača za bogatu vinarsku proizvodnju u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a prezentaciju vina izdići na razinu koju prihvaća europski svijet vina.

U petak, 05. prosinca 2014. godine u Trpnju će biti organizirana vinokušnja mladih vina, a bit će i prikazan film naslova "Dossier Zinfandel" u organizaciji Udruge vinara i Društvo Bijači iz Kaštela, nakon čega će se održati natjecanje novinarskih ekipa u kuhanju dalmatinskog brodeta.

Drugog dana, 06. prosinca, u Kneževom dvoru u Stonu u 11 sati organiziran je doček uz prezentaciju vina i vinara sa područja općine Ston, nastup KUD-a Poskočica iz Ponikava, HGD Biranj, a sve uz pratnju grupe Gusari, nakon čega se kreće u obilazak Peljeških podruma. Dvodnevno druženje vinara završit će u Zadružnom domu u Potomju.

Vinari Pelješca pozivaju Vas da i ove godine dođete u Carstvo vina Pelješca i kušate najbolja hrvatska vina.


Dokumenti


Tagovi

Vinska ponuda Vinari Pelješca Dani otvorenih vrata Pelješki podrumi Pelješki vinski puti Plavac mali - Pelješac Promocija vina Vinarska proizvodnja Europski svijet vina Trpanj Mlada vina Dossier Zinfandel Knežev dvor Carstvo vina Pelješca

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ove godine sam posijala dosta bamije da mogu reći da ju zaista jedemo. Ubacimo ih u guste juhe, variva, a ja neki dan čak i u svoju pizzu. Istina, berem malo veće primjerke, ne onako delikatesno male, ali neka, svejedno je ukusna i potpuno... Više [+]