Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani maslinovog ulja
  • 30.10.2013. 12:02

Dani mladog maslinovog ulja

Vodnjanski Dani mladog maslinovog ulja jedinstvena su manifestacija koja se održava od 16.11. do 18.11.2013.

Foto: freepik.com
  • 230
  • 10
  • 0

Vodnjanski Dani mladog maslinovog ulja jedinstvena su manifestacija koja se održava od 16.11. do 18.11.2013., i u svega tri dana trajanja, posjetit će ju preko 20.000 posjetitelja, ljubitelja maslinovog ulja i vrhunskih gastro poslastica.

Uz mnoštvo izlagača koji prezentiraju svoja mlada maslinova ulja, manifestacija posjetiteljima kroz "Oil bar" i stručna predavanja pruža dodatnu edukaciju o maslinovom ulju, a sve je popraćeno velikim "Gastro show"-om koji okuplja najbolje istarske kuhare i ugostitelje. Prošle su se godine u neprekidnom pripremanju gastro delicija, u tri dana nizala jela spravljena od ribljih specijaliteta tvrtke Cromaris i mesa boškarina tvrtke Azrri, kao i vrhunskih slastica.

Dani mladog maslinovog ulja u Vodnjanu postaju uvaženi centar susreta hrvatskih proizvođača i uljara, ali i međunarodnih gostiju. Opravdanost ulaganja u razvoj maslinarstva i promociju maslinovog ulja već je dosegla zavidne rezultate, stoga je danas maslinovo ulje jedan od brendova po kojem je Hrvatska poznata kako u regiji, tako i u svijetu.

Foto: freepik.com


Tagovi

Masline Ulje Vodnjan Manifestacija Predavanja

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P