Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani mladog maslinovog ulja
  • 08.10.2017. 16:30

Dani mladog maslinovog ulja u Vodnjanu

Međunarodna manifestacija koja okuplja proizvođače vrhunskih maslinovih ulja, nastoji i dalje široj javnosti predstaviti važnost konzumiranja mladog maslinovog ulja.

Foto: dmmu.info
  • 433
  • 35
  • 0

Ovogodišnja manifestacija Dani mladog maslinovog ulja (DMMU) održat će se u Vodnjanu od 17. do 19. studenog 2017. godine.

Međunarodna manifestacija koja okuplja proizvođače vrhunskih maslinovih ulja, nastoji i dalje široj javnosti predstaviti važnost konzumiranja mladog maslinovog ulja.

Dani mladog maslinovog ulja posebno pridonose afirmaciji vodnjanskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja koje je danas itekako prepoznatljiv autohtoni vodnjanski brend, a u svjetskim razmjerima jedno od najboljih maslinovih ulja.

Predstavit će se oko 100 izlagača

U tri dana, Vodnjanom prođe oko 20.000 posjetitelja koji uživaju u programima pod šatorom većim od 1.600 m² gdje svoje proizvode i usluge nudi oko 100 izlagača, proizvođača maslinovih ulja te drugih autohtonih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Veliki cjelodnevni gastro-show okuplja najbolje kuhare i chefove s područja Istre i Kvarnera. Uz goste, koji uveličaju gastro program te donose novitete, široka paleta ponude privući će ljubitelje dobre gastronomije najistančanijih apetita. Više od 8.000 jela priprema se koristeći najbolje namirnice i autohtone proizvode, a svaka delicija povezuje se s pričom mladih maslinovih ulja tog područja.

Gastro radionice i degustacije

I ovu godinu pripremaju se aktualne teme za stručna predavanja i panele, posebne gastro radionice i vođene degustacije, obilaske matičnog i kolekcijskog nasada maslina te degustacije maslinovih ulja u Oil baru pokazat će vam stručnjaci koji su vam na raspolaganju za vrijeme trajanja manifestacije jer u Vodnjanu možete pronaći odgovore na sva vaša pitanja iz područja maslinarstva, uljarstva i kvaliteti ekstra djevičanskih maslinovih ulja.

Dani mladog maslinovog ulja Vodnjana nude nezaboravna tri dana puna mirisa i okusa vrhunskih maslinovih ulja, ali i jela koja spajaju tradicionalnu i suvremenu gastronomiju. Manifestacija je jedinstveno mjesto za poslovne i privatne susrete te nezaboravne trenutke uz bogat zabavni program.

Foto: dmmu.info


Tagovi

Dani mladog maslinovog ulja Vodnjan 2017 Maslinovo ulje Gastronomija Hrana Radionice Degustacije


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.