• RAŽ
  • 29.06.2019. 13:30
  • Zeničko-dobojski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Žepče

"Dani maline i meda" Žepče 2019 - očekuje se velik broj gostiju i izlagača

Na sajmu će biti izloženi brojni domaći poljoprivredni proizvodi kao što su maline i drugo jagodičasto voće, med i pčelinji proizvodi, domaći sirevi, prerađevine od voća i slično.

Foto: Facebook/Dani maline i meda, Žepče 2019
  • 543
  • 157
  • 0

Razvojna agencija Žepče (RAŽ) u susjednoj BiH u partnerstvu s Agroklaster d.o.o. Vinkovci, te uz pokroviteljstvo općinskog načelnika Mate Zovka i podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede ZE-DO kantona i ove godine organizira 4. Sajamsku poljoprivrednu manifestaciju "Dani maline i meda" Žepče 2019.

Sajamska manifestacija će se održati u subotu, 13.07.2019. godine na Gradskoj tržnici Žepče. Očekuje se veliki broj gostiju i izlagača iz cijele BiH, kao i goste iz Hrvatske i Srbije, predstavnike donatora, međunarodnih organizacija i ministarstava. 

Na sajmu će biti izloženi brojni domaći poljoprivredni proizvodi kao što su maline i drugo jagodičasto voće, med i pčelinji proizvodi, domaći sirevi, prerađevine od voća kao što su džemovi, kompoti, likeri, povrće, kozmetički proizvodi od ljekovitog bilja, žepačko vino, rakije, likeri i proizvodi iz ekološkog uzgoja, egzotično voće kao i brojni drugi zanimljivi proizvodi. Pored domaćih izlagača svoj dolazak su najavili sudionici iz drugih općina iz cijele BiH, Hrvatske i Srbije.

Za posjetitelje sajma kao i izlagače će biti osigurano besplatno osvježenje, hrana, zabavni program kao i brojne nagrade i iznenađenja.


Tagovi

Dani maline i meda Žepče 2019 Mato Zovko Domaći poljoprivredni proizvodi Sajam Razvojna agencija Žepče


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.