Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani maline
  • 18.06.2014. 13:00

Dani maline 2014. Novi Travnik

Međunarodni sajam organske proizvodnje i eko turizma "Dani maline" u Novom Travniku će okupiti brojne proizvođače malina i organske hrane

  • 348
  • 23
  • 0

U organizaciji Udruženja organskih proizvođača ljekovitog bilja i jagodičastog voća Srednjobosanskog kantona u Novom Travniku će od 26. do 27. lipnja održati 8. međunarodni sajam organske proizvodnje i eko turizma "Dani maline".

Očekuje se da će na sajmu sudjelovati velik broj domaćih proizvođača, ali i proizvođača iz zemalja u okruženju - Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije. Prošle godine predstavilo se 39 organskih proizvođača iz BiH i inozemstva, 45 proizvođača maline, kao i predstavnici turističkih zajednica.

Dodjela nagrada i priznanja najboljim uzgajivačima maline svečano će biti uručena posljednjeg dana manifestacije. Prošle godine prvu nagradu i Zlatnu malinu osvojio je Sanel Čakić iz općine Novi Travnik, druga nagrada i Srebrena malina pripala je Draganu Šunjić iz Kiseljaka, dok je treću nagradu i Brončanu malinu osvojila Sejida Ugarak iz Bugojna.

Predsjednik Saveza organsko FBiH Sejad Herceg istaknuo je kako su tijekom ovih osam godina uspjeli animirati otkupljivače maline te kroz sajam povezati eko turizam i proizvodnju organske hrane. Manifestacija uvijek sa sobom nosi poruku da organska proizvodnja uz eko turizam može biti ključ uspjeha i otvaranja novih radnih mjesta i samozapošljavanja u sektoru poljoprivrede i turizma, rekao je Herceg.


Tagovi

Dani maline Organska proizvodnja Eko turizam Poljoprivredni sajam Zlatna maline Sanel Čakić Dragan Šunjić Sejida Ugarak Sejad Herceg Jagodičasto voće


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]