• Eko manifestacija
  • 22.08.2015. 16:50

Dani ljuka i ekološke proizvodnje!

Organizacijski odbor manifestacije 9. dana Dobravskog ljuka i ekološke proizvodnje održao je dana 3. kolovoza, a u vezi ovogodišnje organizacije.

  • 121
  • 9
  • 0

Organizacijski odbor manifestacije 9. dana Dobravskog ljuka i ekološke proizvodnje održao je dana 3. kolovoza, a u vezi ovogodišnje organizacije.

Manifestacija će se i ove godine održati zadnju nedjelju u kolovozu, 30. kolovoza, u dvorištu Doma kulture Zalan. Otvorenje same manifestacije bit će u 11,30 sati, a predavanje o ljekovitostima i nutritivnim svojstvima ljuka u 15:00 sati. Organizator manifestacije je Općina i općinske udruge: Udruga žena, Udruga umirovljenika, KUD Seljačka sloga, Puhački orkestar, Crveni križ, UHVDR-a, a suorganizator Udruga Duga Čakovec.

Besplatno izlaganje na manifestaciji

Izlaganje na manifestaciji je besplatno, a krajnji rok prijave putem prijavnice je 24.08.2015. godine u prostorijama Općine (adresa: Trg Republike 13, 40328 Donja Dubrava, tel./fax: 040 688-919), na mail Općine: [email protected] ili mob.:0989715317 Josip Sabol.

Ovim putem pozivaju se svi dosadašnji te novi potencijalni izlagači da predstave svoje proizvode, te svojim dolaskom uveličaju ovu manifestaciju. Obrazac prijave za 9. dana Dobravskog ljuka i ekološke proizvodnje je privitku vijesti.


Dokumenti


Tagovi

Dani ljuka Dobravski ljuk Ekološka proizvodnja Besplatno izlaganje Manifestacija Ekološka proizvodnja Donja Dubrava


Autorica

Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uletjelo dijete u stan, pocikuje, sretna. Pitam: dobila si 5. Da, jesam, odgovara usput i pokazuje m... Pročitaj cijelu bilješku »