Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 27.07.2015. 17:40

Dani krumpira u Hercegovcu!

Općina Hercegovac 28. i 29. kolovoza 2015. godine organizira četvrtu po redu manifestaciju - Dani krumpira u Hercegovcu.

  • 257
  • 14
  • 0

Općina Hercegovac 28. i 29. kolovoza 2015. godine organizira četvrtu po redu manifestaciju Dani krumpira u Hercegovcu. U petak 28. kolovoza će biti kulturna večer i zabava poslije toga, a u subotu 29. kolovoza udruge će pripremati jela od krumpira u mjesnom parku. Održavat će se sportske igre i ostale zanimljivosti.

Pozivaju se članovi LAG-a koji se bave tradicionalnim i domaćim proizvodima da sudjeluju 29. kolovoza kada se odvija veći dio manifestacije i veći je broj posjetitelja.

Na izložbenom prostoru možete nuditi svoje proizvode za degustaciju i prodavati ih. Najam izložbenog prostora je besplatan za članove LAG-a. Potrebno je dostaviti prijavnicu Općini Hercegovac. Dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 043/524-560, 043/524-511 ili na e-mail: opcina.hercegovac1@bj.t-com.hr.

Prijašnjih godina, manifestacija je okupila mnoštvo posjetitelja koji su mogli pogledati sportska natjecanja u nogometu, paintball-u, te bacanje krumpira u dalj. Osim toga posjetitelji su uživali u brojnim specijalitetima od krumpira koje su pripremale i posluživale domaće udruge, vožnji kočijama, likovnim kolonijama. Na rasporedu je bio i kulturno-zabavni program koji je potrajao do ranih jutarnjih sati.


Tagovi

Dani krumpira Hercegovac Jela od krumpira LAG Gastro manifestacija Domaći proizvodi


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]