• Gastro manifestacija
  • 27.07.2015. 17:40

Dani krumpira u Hercegovcu!

Općina Hercegovac 28. i 29. kolovoza 2015. godine organizira četvrtu po redu manifestaciju - Dani krumpira u Hercegovcu.

  • 195
  • 14
  • 0

Općina Hercegovac 28. i 29. kolovoza 2015. godine organizira četvrtu po redu manifestaciju Dani krumpira u Hercegovcu. U petak 28. kolovoza će biti kulturna večer i zabava poslije toga, a u subotu 29. kolovoza udruge će pripremati jela od krumpira u mjesnom parku. Održavat će se sportske igre i ostale zanimljivosti.

Pozivaju se članovi LAG-a koji se bave tradicionalnim i domaćim proizvodima da sudjeluju 29. kolovoza kada se odvija veći dio manifestacije i veći je broj posjetitelja.

Na izložbenom prostoru možete nuditi svoje proizvode za degustaciju i prodavati ih. Najam izložbenog prostora je besplatan za članove LAG-a. Potrebno je dostaviti prijavnicu Općini Hercegovac. Dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 043/524-560, 043/524-511 ili na e-mail: opcina.hercegovac1@bj.t-com.hr.

Prijašnjih godina, manifestacija je okupila mnoštvo posjetitelja koji su mogli pogledati sportska natjecanja u nogometu, paintball-u, te bacanje krumpira u dalj. Osim toga posjetitelji su uživali u brojnim specijalitetima od krumpira koje su pripremale i posluživale domaće udruge, vožnji kočijama, likovnim kolonijama. Na rasporedu je bio i kulturno-zabavni program koji je potrajao do ranih jutarnjih sati.


Tagovi

Dani krumpira Hercegovac Jela od krumpira LAG Gastro manifestacija Domaći proizvodi


Autorica

Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Preventiva za ptičju gripu ili?