Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija, Srbija 2014
  • 27.07.2014. 18:00

Dani krsturske paprike

Udruženje proizvođača paprike "Capsicum annuum" pomaže u pronalaženju povoljnijeg repromaterijala za proizvodnju rasadnica i prodaji gotovih proizvoda, ali i edukaciji članova te održavanju raznih promocija i sajmova

Foto: freedigitalphotos.net
  • 111
  • 9
  • 0

U organizaciji turističkog udruženja Ruski Krstur, u Srbiji će se u ovom mjestu, od 16. do 17. kolovoza 2014. godine održati gastronomska manifestacija, Dani krsturske paprike. Paprika se na ovom prostoru tradicionalno uzgaja već dugi niz godina pa je 2012. godine po prvi puta održana i manifestacija posvećena ovoj popularnoj povrtnoj kulturi.

Najveća zasluga za nastanak manifestacije pripada udruženju uzgajivača paprike "Capsicum annuum" koje je osnovano 2003. godine. Cilj udruženja je pomoć u pronalaženju povoljnijeg repromaterijala za proizvodnju rasadnica i prodaji gotovih proizvoda, ali i edukaciji članova te održavanju raznih promocija i sajmova.

Na Danima krsturske paprike okupljaju se proizvođači paprike sa svojim proizvodima, ali i drugi povrtlari te proizvođači domaćih radinosti. Kao dodatni sadržaj pripremaju se i tradicionalna jela od paprike, sve je popraćeno kulturno-mjetničkim i zabavnim programom, a kao posebna atrakcija, održavaju se konjičke trke na mjesnom hipodromu.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Dani krsturske paprike Capsicum annumm Domaće radinosti Gotovi proizvodi Konjičke trke Edukacija Repromaterijal