Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani jabuka
  • 20.10.2018. 09:00

Dani jabuka - Požega 2018.

Neopisiva raskoš boja, okusa i mirisa, združena s toplinom slavonske duše, neće Vas ostaviti ravnodušne!

Foto: Pixabay/pixel2013
  • 493
  • 63
  • 0

Kada doživimo nešto neopisivo lijepo, ureže nam se u sjećanje za sav život. Želeći da se upravo to dogodi i Vama, ovim putem pozivamo Vas da dođete na izložbu jabuka, voćnih prerađevina i meda.

Počastite se dolaskom na izložbu "Dani jabuka – Požega 2018.“ - koja traje samo dva dana, 26. i 27. listopada (petak i subota) ove godine. Izložbu organizira udruga ''Zlatna Dolina – Požega'' u suradnji s Hrvatskom poljoprivredno-šumarskom savjetodavnom službom, podružnica Požeško-slavonske županije.

Potpuno novi izložbeni prostor Izložbe je Sportska dvorana Tomislav Pirc u Požegi, istočno od centralnog požeškog trga Sv. Trojstva, (Kanižlićava 14 a). Otvorenje izložbe je u petak, (26.10.) s početkom u 10 sati, a trajanje iste za oba dana je do kasnih predvečernjih sati.

Neopisiva raskoš boja, okusa i mirisa, združena s toplinom slavonske duše, neće Vas ostaviti ravnodušne!

Autor: Tomislav Božičević


Povezana biljna vrsta

Jabuka

Jabuka

Sinonim: - | Engleski naziv: Apple | Latinski naziv: Pyrus malus L.

Jabuka je temelj voćarske pro­izvodnje i služi kao osnovica za usporedbu isplativosti uzgoja drugih voćaka. Njezini plodovi dozrijevaju od najranijeg ljeta sve do zime. Plodovi... Više [+]

Tagovi

Dani jabuka Jabuka Požega


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]