Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Županijska manifestacija
  • 14.06.2015. 15:20

Dan povrća Koprivničko-križevačke županije

4. srpnja 2015. održava se Dan povrća Koprivničko-križevačke županije!

  • 253
  • 25
  • 0

Dan povrća održava se u Koprivnici već jedanaestu godinu zaredom kao edukativno promotivna županijska manifestacija koja svake godine okuplja veći broj proizvođača povrća na prodajno promotivnoj izložbi. Organizatori su: Koprivničko-križevačka županija, Poljoprivredna savjetodavna služba, Podravka, grad Koprivnica, PORA, Hrvatsko agronomsko društvo i Zajednica udruga hrvatskih povrćara.

Dan povrća je jednodnevna manifestacija koja se održava 4. srpnja 2015. s ciljem promocije proizvođača povrća s područja Koprivničko-križevačke županije i njihovog povezivanja s kupcima, a sastoji se od promotivno-prodajne izložbe povrća, stručnih predavanja i obilaska poljoprivrednih površina zasađenih povrćem.

Program Dana povrća tradicionalno se sastoji od promotivno prodajne izložbe povrća, stručnih predavanja i obilaska proizvodnje naprednih proizvođača u županiji. I ove godine tiskat će se Katalog proizvođača povrća Koprivničko-križevačke županije s podacima o vrsti i količini proizvodnje te načinu plasmana povrća. Predstavit će se nositelji proizvodnje povrća Koprivničko-križevačke županije s podacima o obiteljskim gospodarstvima, površinama zasađenim pod povrćem, udjelu pojedinih kultura i sorata u proizvodnji, podacima o proizvodnji u zaštićenim prostorima i podacima o tržištu na kojemu se proizvodi plasiraju. Taj posao, kao i animiranje povrćara, organiziranje izložbenih štandova, svake godine odrađuju djelatnici Poljoprivredno savjetodavne službe.


Tagovi

Dan povrća Koprivničko-križevačka županija Prodajna izložba Stručna predavanja Županijska manifestacija Proizvodnja povrća Plasman povrća Količina proizvodnje PORA


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Koprivničko-križevačka županija

Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica, Hrvatska
tel: +385 (0) 48 658 135, e-mail: denis.maksic@kckzz.hr web: http://kckzz.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]