Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dan povrća
  • 02.06.2014. 18:00

Dan povrća 2014. u Koprivnici

5. srpnja 2014. godine u Koprivnici će se održati Dan povrća Koprivničko-križevačke županije

  • 177
  • 13
  • 0

U subotu 5. srpnja 2014. godine na središnjem gradskom trgu u Koprivnici održat će se manifestacija Dan povrća Koprivničko-križevačke županije.

Dan povrća je jednodnevna edukativno-promotivna manifestacija koja se održava s ciljem promocije proizvođača povrća s područja Koprivničko-križevačke županije i njihovog povezivanja s kupcima, a sastoji se od promotivno-prodajne izložbe povrća, stručnih predavanja i obilaska poljoprivrednih površina zasađenih povrćem.

Na prošlogodišnjoj manifestaciji svoje proizvode predstavilo je 26 izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije. Već tradicionalno i ove godine bit će podijeljena priznanja za najljepše uređeni izložbeni prostor Dana povrća 2014. godine.


Tagovi

Dan povrća Koprivnica Manifestacija Povrćarstvo Koprivničko-križevačka županija OPG


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]