• Udruga DEŠA
  • 31.01.2019. 18:00
  • Dubrovačko-neretvanska, Dubrovnik

Dan ljute naranče za festu svetog Vlaha i malenog Lukasa

Ove godine prihod od prodaje slastica za "Dan ljute naranče" namijenjen je za potrebite stanovnike, ali i liječenje trogodišnjeg Lukasa.

Foto: Facebook/Desa Dubrovnik
  • 95
  • 5
  • 0

Udruga DEŠA – Dubrovnik, Regionalni centar za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva, i ovu, već devetu godinu za zaredom, organizira humanitarnu manifestaciju "Dan ljute naranče“, koja će se održati u subotu 02. veljače 2019. ispred Sponze od 10:00 – 16:00 sati.

"Želja nam je našim "slasnim“ doprinosom uveličati Festu svetog Vlaha, te prikupljenim novčanim sredstvima pomoći našim sugrađanima. Ove godine prihod od prodaje slastica namijenjen je za pomoć potrebitim stanovnicima Dubrovnika te za liječenje trogodišnjeg dječaka Lukasa s Pelješca", pozivaju iz Udruge. 

U akciji sudjeluju restorani, slastičarne i hoteli, a u slučaju lošeg vremena humanitarna akcija održat će se u Luži. Udruga DEŠA ove godine organizira "Dan ljute naranče" u suradnji s Facebook grupom "Pomoć za Dubrovčane" odnosno dijelom prikupljenih sredstava osigurat će se osnovne životne potrepštine za siromašne obitelji iz Dubrovnika, a dio prikupljenih sredstava bit će uplaćen za liječenje malenog Lukasa s Pelješca. Lukas, naime, ima 3 godine i 9 mjeseci, ne može sjediti, govoriti i ne hoda te mora ići na lasersku operaciju tetiva na nogama, operaciju na rukama te operaciju očiju.


Tagovi

Dan ljute naranče Dubrovnik Akcija Slastice


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi