Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Saam jabuke
  • 16.10.2015. 16:45

Dan domaće jabuke i proizvoda od jabuke

Proizvodite li jabuke, bilo da ih prodajete kao voće ili radite od njih druge proizvode, iskoristite priliku za prodaju i promociju, jer Veletržnica Rijeka-Matulji organizira 2. Dan domaće jabuke.

  • 236
  • 16
  • 0

U subotu 24. listopada 2015. godine, regionalna Veletržnica Rijeka - Matulji organizira 2. Dan domaće jabuke i proizvoda od jabuke. Tim povodom poziva sve proizvođače toga voća da sudjeluju na ovoj manifestaciji.

"Naglasak je na proizvodima od jabuke iz domaće radinosti, pa što više vrsta, tim bolje. Manifestacija je izvrsna prilika za promociju domaće poljoprivrede, stoga pozivamo proizvođače da se uključe. Posebno će nam biti drago na veletržnici ugostiti sudionike koji promoviraju izvorne hrvatske sorte odnosno stare sorte jabuka", poručuju iz riječke veletržnice.

Domaći proizvodi bez konzervansa

Posjetitelji će osim domaćih jabuka moći kupiti domaće prirodne sokove od jabuke bez konzervansa i to u kombinaciji s ciklom, cimetom i koprivom, zatim marmelade i džemove, štrudle i savijače, a bit će tu i čipseva od jabuke s cimetom ili đumbirom.

Za dodatne informacije potencijalni izlagači iz Podravine mogu se javiti LAG-u Podravina na broj 099/ 207-4800, kako bi se na vrijeme najavio dolazak i pripremili štandovi. Proizvođači jabuka iz ostalih krajeva na raspolaganju imaju telefone, fax i e-mail Veletržnice Rijeka-Matulji, 051/ 277-258 i 051/ 277- 257, fax: 051/ 277-258 te e mail: rvrm@ri.t-com.hr. Ulaz je slobodan i na parkiralištu će biti osigurana mjesta.

Manifestacija je zajednički projekt Hrvatske poljoprivredne komore, Regionalne veletržnice Rijeka-Matulji i Ministarstva poljoprivrede te ima za cilj predstaviti proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.


Povezana biljna vrsta

Cikla

Cikla

Sinonim: - | Engleski naziv: Beetroot | Latinski naziv: Beta vulgaris L. var. conditiva Alef.

Cikla je dvogodišnja biljka koja u prvoj godini formira vegetativne organe, korijen, stabljiku i listove, a u drugoj generativne organe, cvjetnu stabljiku, cvijet, plod i sjeme.... Više [+]

Tagovi

Regionalna veletržnica Rijeka-Matulji 2. dan domaće jabuke Proizvodi od jabuke Domaća radinosti Stare sorte Prirodni sokovi Marmelade Džemovi Štrudle Savijače Čips od jabuka Cimet Kopriva Đumbir Cikla Podravina LAG


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]