Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska manifestacija
  • 12.03.2015. 12:30

Dalmacija Wine Expo u Splitu i Makarskoj!

Dalmacija Wine Expo 2015. održat će se 24. i 25.04. 2015. godine u Splitu - hotel Radisson Blu te 01. i 02.05.2015. u Makarskoj.

  • 210
  • 13
  • 0

6. Dalmacija Wine Expo održat će se u već tradicionalnom terminu 24. i 25. travnja 2015. godine u Splitu, te 1. i 2. svibnja u Makarskoj. DWE 2015. u svome će šestom izdanju ponovno okupiti gotovo sve vodeće proizvođače vina, delikatesa i maslinovih ulja, predstavnike vrhunskih restorana i hotela, top kuhare te uglednike poslovne, političke i kulturne scene.

Tjedan dana nakon Splita, festival se seli u Makarsku, gdje se organizira mnoštvo koncerata te dobra zabava uz vrhunska vina i delicije.

I ove godine to je nova prilika za promociju hrvatskih vina i gastronomskih specijaliteta domaćem stanovništvu i turistima te veliki impuls brendiranju Hrvatske kao nezaobilazne enogastro destinacije.

Wine & Fun days u Makarskoj

Broj izlagačkih mjesta u Makarskoj je ograničen, a mjesto će dobiti samo 20 izlagača koji se prijave za izlaganje u Splitu te prvi rezerviraju izlagačko mjesto u Makarskoj na manifestaciji prodajnog karaktera.

Prijave za vodeći enogastro sajam Dalmacije otvorene su vinarima, uljarima i proizvođačima delicija do 21.3.2015. Pozivamo sve vinare, uljare i proizvođače delicija da se prijave putem online prijavnice.

Od ostalih podmanifestacija održat će se Perfect Match te Zvijezde kuhinje koje će širom otvoriti vrata splitskih restorana i hotela u potrazi za najfinijom hranom i idealnim vinskim parovima, a koje će osmisliti i predstaviti renomirani chefovi iz svih dijelova Hrvatske. Teatar Dalmatinskih Sorti pružit će priliku svim istinskim vinoljupcima da na jednom mjestu kušaju rijetke dalmatinske sorte, ne nužno autohtone već i one koje su se tijekom vremena udomaćile na ovim prostorima.

Na taj način ova podmanifestacija široj će javnosti nepretenciozno, ali uvjerljivo, prezentirati iznimno ampelografsko bogatstvo Dalmacije. Posjetitelji će moći uživati u bogatom programu raznih predavanja i radionica vođenenih od strane renomiranih stručnjaka i predavača te u nezaobilaznom Wine Partyju koji će i službeno zatvoriti Dalmacija Wine Expo 2015.


Tagovi

Vinska manifestacija Dalmacija Wine Expo Split Makarska DVE 2015 Promocija vina Wine&Fun days Wine party


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."