Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radionica
  • 24.04.2022. 16:30
  • Sisačko-moslavačka, Petrinja

Crowdfundingom do uzgoja egzotičnog voća i povrća - prijavite se na radionice

Otvorene su prijave za dodjelu stipendija za sudjelovanje u radionici o crowdfundingu na kojoj će u Petrinji biti predstavljene mogućnosti za pokretanje uzgoja egzotičnog voća i povrća.

Foto: Depositphotos/weha
  • 170
  • 13
  • 0

U okviru projekata Hrvatska jednakih mogućnosti i CrowdfundMe, Centar za društvene inovacije i održivi razvoj (CEDIOR), Međunarodni centar za crowdfunding (ICFC) i Šulog d.o.o. će održati radionicu pod nazivom "Crowdfunding – inovativni model financiranja projekata" za stanovništvo pogođeno potresom na području Sisačko-moslavačke županije.

Predstavit će se i mogućnost pokretanja uzgoja egzotičnog voća i povrća. Naime, kako bi se zainteresiranim stranama olakšalo pokretanje proizvodnje, putem platforme Croinvest.eu bit će pokrenuta humanitarna kampanja za nabavku sadnica. Zainteresiranim proizvođačima osigurat će se cjelokupan know-how te briga o otkupu i plasmanu proizvedenog voća i povrća u inozemstvo.

Inače, crowdfunding je inovativan i demokratski model financiranja projekata koji podrazumijeva javno predstavljanje nekog pothvata putem internetske platforme i omogućavanje građanima da u njega ulože novac.

Radionica će se održati u petak 6. svibnja 2022. od 10 do 18 h u prostoru Grada Petrinje.

Tko se može prijaviti?

Sudjelovati mogu mladi do 30 godina koji nisu zaposleni, ne obrazuju se niti usavršavaju, zatim osobe čiji su stambeni objekti pretrpjeli teška oštećenja u potresu i nemaju u vlasništvu drugu stambenu nekretninu, osobe s invaliditetom, dugotrajno nezaposlene osobe i socijalno ugrožene osobe s područja Sisačko-moslavačke županije zainteresirane za uzgoj egzotičnog voća i povrća.

Više o radionici saznajte ovdje.

Po završetku radionice polaznici će naučiti kako uspješno izraditi i provesti crowdfunding kampanju za vlastiti projekt te će im biti dodijeljeni certifikati Međunarodnog centra za crowdfunding (ICFC) o odslušanom programu.

Kako se prijaviti? 

Prijave se zaprimaju na e-mail adresu cedior.org@gmail.com do 3. svibnja.

Uz prijavu je potrebno dostaviti dokumentaciju kojom se dokazuje status pripadnosti određenoj kategoriji, biografiju i motivacijsko pismo (minimalno 1.500 znakova). Nakon zaprimanja i obrade prijave, sa svakim pojedinim kandidatom koji zadovoljava uvjete natječaja za stipendiju bit će održan razgovor.


Tagovi

Crowdfunding Radionica Grad Petrinja Povrće Voće


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo