Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 09.03.2015. 09:15

Čija baka najbolje kolače pravi?

Za sve koji vole slastice Zagorskog kraja, 18. travnja 2015., održava se natjecanje zagorskih baka u pripremi autohtonih zagorskih delicija!

  • 327
  • 27
  • 0

Deveta po redu manifestacija Babičini kolači održava se 18. travnja 2015. godine u općini Petrovsko odakle dolazi prošlogodišnja pobjednica Vesna Hršak sa pobjedničkim autohtonom slasticom Moja Roža.

Na natjecanje u pečenju kolača prema originalnim receptima naših baka i prabaka mogu se prijaviti žene s područja Krapinsko- zagorske županije, a osnovni je uvjet za sudjelovanje da su bake. Pozivaju se sve zainteresirane bake da podijele svoje kulinarsko umijeće koje su naslijedile od svojih baka i prabaka, te da se prijave na 9. Babičine kolače.

“Babičini kolači”, natjecanje zagorskih baka u pripremi autohtonih slastica po receptima što su ih naslijedile od svojih majki, baka i prabaka, jedinstvena je manifestacija Krapinsko-zagorske županije kojom se promiču vrijednosti žena, obitelji te gastronomska tradicija Zagorja.

Prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu stalnog boravka, broj telefona, datum rođenja, te naziv i recept natjecateljskog kolača. Rok za podnošenje prijava za sudjelovanje na 9. Babičinim kolačima je do 20. ožujka 2015 .godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 049/329-084.

  • Prijave s receptima natjecateljskog kolača dostavljaju se elektroničnim putem na mail adresu ivanka.kuscar@kzz.hr ili putem web stranice www.babicinikolaci.com.hr/ ili na adresu: Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Magistratska 1, Krapina
    S naznakom Prijava za 9. Babičine kolače
Cilj manifestacije je očuvanje i oživljavanje izvornosti i tradicije, a o njezinoj prepoznatljivosti govori sve veći broj zainteresiranih natjecateljica i posjetitelja. Nakon svake manifestacije izdaje se brošura sa svim receptima kolača koji su predstavljeni na manifestaciji.

Tagovi

Babičini kolači Vesna Hršak Moja Roža Krapinsko-zagorska županija Bake Autohtone delicije


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]