Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konferencija
  • 29.09.2017. 11:00

Central Danube Tour - jačanje turističkog razvoja

Uvodna konferenciju projekta "Jačanje turističkog razvoja u prekograničnoj regiji Srednjeg Dunava – Central Danube Tour" sufinanciranog iz Programa Interreg IPA prekogranična suradnja Hrvatska-Srbija 2014.-2020. održat će se u utorak 3. listopada u Osijeku.

Foto: Bigstockhoto/watcherfox
  • 206
  • 15
  • 0

Uvodna konferenciju projekta "Jačanje turističkog razvoja u prekograničnoj regiji Srednjeg Dunava - Central Danube Tour" sufinanciranog iz Programa Interreg IPA prekogranična suradnja Hrvatska-Srbija 2014.-2020. održat će se u utorak 3. listopada. s početkom u 10:30 sati, u prostorijama Muzeja okusa u Osijeku.

Na konferenciji će se predstaviti projekt, planirane aktivnosti te neke od dosadašnjih inicijativa u razvoju turizma na području Podunavlja u Hrvatskoj i Srbiji. Osnovni cilj projekta je jačanje turizma u prekograničnom području kroz stvaranje zajedničke prekogranične destinacije Srednjeg Dunava.

Projekt je započeo 15. srpnja 2017., a predviđeno trajanje provedbe je 20 mjeseci. Nositelj projekta je Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje, a partneri su Osječko-baranjska županija, Grad Ilok, Dunavski centar za kompetenciju i Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu AP Vojvodine. Pored predstavnika partnera, na konferenciji će sudjelovati i predstavnici turističkog sektora iz prekograničnog područja Hrvatske i Srbije.

Foto: Bigstockhoto/watcherfox


Tagovi

Konferencija Suradnja Turizam Osijek


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).