AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Čarobni sajam cvijeća Ortogiardino u Italiji

Čarobni sajam cvijeća Ortogiardino u Italiji

Sajam cvijeća Ortogiardino

Čarobni sajam cvijeća Ortogiardino u Italiji

Datum: 31.12.2017. 12:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Devet dana posvećeno čarobnom unutarnjem i vanjskom uređenju vrtova, prikazom uređenih paviljona te bogatom ponudom ukrasnog i tropskog cvijeća, opreme i proizvoda za hortikulturu, namještaja za vrtove, parkove i terase.

Zanimljiv sajam za amaterske i profesionalne vrtlare Ortogiardino održat će se u Italiji u mjestu Pordenone od 03.-11. ožujka 2018. godine.

Devet dana posvećeno čarobnom unutarnjem i vanjskom uređenju vrtova, prikazom uređenih paviljona te bogatom ponudom ukrasnog i tropskog cvijeća, opreme i proizvoda za hortikulturu, namještaja za vrtove, parkove i terase. Posjetitelji će moći vidjeti nove sorte i najnovije trendove u hortikulturi.

Ortogiardino je otvoren za javnost od subote do nedjelje od 9.30 do 19.30 sati; od ponedjeljka do petka otvoren je od 14.30 do 19.30 sati.

Foto: Ortogiardino/Facebook

Broj pregleda članka: 399; Uspješnost članka: 51.95

Tagovi: Hortikultura, Italija, Sajam cvijeća, Uređenje vrtova, 2018, Ortogiardino

Ključne riječi članka: carobni, sajam, cvijeca, ortogiardino, u, italiji, otvoren, italiji, ortogiardino, cvijeća, sajam


Karolina Tušek

Svi tekstovi autora

Autorica Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!