Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zadružni savez Dalmacije
  • 16.09.2015. 12:20

Budi dio najveće vinske manifestacije u RH!

Predstavite svoju tvrtku, proizvode i usluge na jubilarnoj 25. Sabatini, sajmu vinogradarstva i vinarstva.

  • 405
  • 18
  • 0

Najstariji i najveći hrvatski vinarski susret, Sabatina, okuplja i ove godine vodeće vinare, vinarske zadruge i tvrtke, stručnjake, sommeliere, ugostitelje, trgovce, medije i druge sudionike vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo iz svih hrvatskih vinskih regija, ali i inozemstva.

Jubilarni 25. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2015. održat će se od 5. do 8. studenog 2015. u Bluesun hotelu Alga u Tučepima u organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije i Hrvatske udruge vinarskih gradova.

Nagrade za najbolje ocijenjene

Trodnevni program Sabatine bit će otvoren za sve posjetitelje bez plaćanja ulaznice ili kotizacije. Pored sajma vinogradarstva i vinarstva, stručnih predavanja, praktičnih radionica, degustacija i izložbi, ocjenjuju se kvaliteta i izgled vina i jakih alkoholnih pića, te nagrađuju oni najbolje ocijenjeni. Ocjenjivanje po kategorijama vrše četiri zasebna povjerenstva, sastavljena od renomiranih certificiranih ocjenjivača.

Na vrijeme dostavite uzorke svojih proizvoda

Pozivaju se svi proizvođači vina i JAP-a, ukoliko žele sudjelovati na natjecanju za titulu Šampiona jubilarne Sabatine 2015., da dostave svoje proizvode za ocjenjivanje. Uzorci se dostavljaju na sljedeći način:

  • Osobno (radnim danom od ponedjeljka do petka u vremenu od 7,00 do 14,00 sati) ili poštom na adresu - Zadružni savez Dalmacije, 21 000 Split, Kamila Tončića 4
  • Osobno, u petak 9. listopada 2015., u vremenu od 9,00 do 14,00 sati na adresi - Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, 23 000 Zadar, Dr. Franje Tuđmana 24/h (zgrada ex vojarne).

Burza vina - prilika za predstavljanje i degustaciju

Proizvođači vina i jakih alkoholnih pića svoje proizvode mogu samostalno predstaviti na Sabatini putem degustacijskog štanda na Burzi vina. Prijaviti se mogu tvrtke, zadruge, obrti i obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja žele sudjelovati kao izlagači u izložbenim prostorima.

Obrazac prijave za Burzu vina možete preuzeti ispod članka te ga popunjenog poslati do 20. listopada 2015. na fax. 021/348-408 ili na mail info@zsd.hr. Također, ispod članka nalazi se i ponuda za promociju sponzora, donatora i izlagača kao i prijava za ocjenjivanje kvalitete proizvoda i dokument s propozicijama za sudjelovanje u ocjenjivanju kvalitete i izgleda proizvoda.

Sve dodatne informacije možete zatražiti putem telefona na 021/ 348 365 i 021/ 348 388 ili na mail adresu info@zsd.hr.


Dokumenti


Tagovi

Sabatina Vino Hrvatska Vinska manifestacija Vinari Sommelieri Vinogradarstvo Vinarstvo Međunarodni susret vinara Sabatina 2015. Bluesun hotel Tučepi Zadružni savez Dalmacije Hrvatska udruga vinarskih gradova


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/