Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićni sajam
  • 07.11.2015. 12:30

Božićni sajam u Otočcu

Deveti po redu Božićni sajam u okviru manifestacije Advent u Otočcu održat će se 12. i 13. prosinca.

  • 126
  • 8
  • 0

Deveti po redu Božićni sajam u okviru manifestacije Advent u Otočcu održat će se 12. i 13. prosinca u sportskoj dvorani Srednje škole Otočac (Ćirila i Metoda 5).

Organizator je sajma Turistička zajednica Grada Otočca, uz pokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore. To je mjesto na kojemu će se okupiti svi poslovni partneri, poduzetnici, institucije, udruge te stanovnicima Otočca omogućiti zanimljivo druženje, uz božićne pjesme u veselom blagdanskom raspoloženju, proizvode vlastite proizvodnje iz svih krajeva Hrvatske. Svrha ove dvodnevne manifestacije jest doprinos oživljavanju i očuvanju bogate zanatske i trgovačke tradicije Grada Otočca i Gacke.

Ako ste zainteresirani za izlaganje i prodaju na Božićnom sajmu, molimo prijavite se online ili upotrijebite obrazac prijavnice koji se nalazi u pratećim dokumentima. Prijave se zaprimaju do popune raspoloživih izlagačkih mjesta, najkasnije do 8. prosinca, na elektroničku adresu ibanic@hgk.hr, flokas@hgk.hr ili na faks 053/771-130.

Cjeloviti tekst poziva na sudjelovanje nalazi se u pratećim dokumentima.


Dokumenti


Tagovi

Božićni sajam Otočas Tradicijski proizvodi Advent


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]