Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićni sajam
  • 17.12.2014. 09:00

Božićni sajam otočnih proizvoda u Tkonu

Ne propustite Božićni sajam u Tkonu na kojem će svoje proizvode izložiti domaći proizvođači, dobitnici oznake "Hrvatski otočni proizvod"

  • 287
  • 11
  • 0

Pozivamo vas da posjetite Božićni sajam otočnih proizvoda, koji će se održati u nedjelju, 21. 12. 2014. godine s početkom u 15 sati u Domu za kulturu Tkon, na otoku Pašmanu.

Svoje proizvode na Božićnom će sajmu ponuditi vrijedni otočni izlagači, dobitnici prestižne oznake "Hrvatski otočni proizvod". Sa područja otoka Pašmana ukupno je 15 nositelja te prestižne oznake iz mjesta Tkon, Kraj i Pašman, za različite domaće proizvode koji se proizvode u malim serijama. Posjetitelji će tako na sajmu pronaći proizvode poput maslinova ulja, marmelada, raznih slastica arancina, prženih badema "mendula", prirodne kozmetike, sapuna, suvenira, nakita, ručnih radova pletenih bokobrana i pandula, pletene sprte, ručno izrađene spare te brojnih drugih autohtonih proizvoda ovog kraja. Na Sajmu će sudjelovati i štićenici Doma za starije osobe iz Preka sa svojim ručnim radovima te Dječji vrtić "Ćok" iz Tkona sa svojim rukotvorinama.

Orgaizatori sajma nisu zaboravili ni na dobru zabavu za sve uzraste pa bogat zabavni program obuhvaća nastup domaćih klapa, recitatora, mažoretkinja i KUD-a Kunjka, dok će se za dobro raspoloženje najmlađih pobrinuti dječji kunjski zbor "Ćoci".

Razveselite svoje najmilije i iznenadite ih vrijednim poklonima, originalnim, autohtonim otočnim proizvodima. Dođite i ugodno se zabavite!

Sve detaljnije informacije o ovom događanju možete saznati ovdje.


Tagovi

Božićni sajam otočnih proizvoda Tkon Hrvatski otočni proizvod Maslinovo ulje Arancin Otočni izlagači Pašman Domaći proizvodi