Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • LAG Frankopan
  • 06.09.2018. 13:00

Bogat program 5. Ogulinskog festivala zelja i meda

LAG Frankopan poziva poljoprivredna gospodarstva, obrtnike, poduzetnike, udruge i druge proizvođače da se prijave te svojim sudjelovanjem i prezentiranjem proizvoda, ostvare vlastitu promociju, kao i promociju ovog ruralnog područja.

Foto: Bigstockphoto/Crative Family/LAG Frankopan
  • 306
  • 18
  • 0

Jubilarni, 5. po redu, Ogulinski festival zelja i meda, održat će se u nedjelju, 9. rujna 2018. godine, s početkom u 10.30 sati.

Bogati program Festivala odvijat će se na dvije susjedne lokacije - centralno događanje održavat će se na trgu kod Golubice u Ogulinu, dok će se bogati sadržaj za djecu odvijati u susjednom Parku kralja Tomislava.

Ovaj, već tradicionalni festival iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja i medijske pozornosti stoga LAG Frankopan poziva poljoprivredna gospodarstva, obrtnike, poduzetnike, udruge i druge proizvođače da se prijave te svojim sudjelovanjem i prezentiranjem proizvoda, ostvare vlastitu promociju, kao i promociju ovog ruralnog područja.

Uz bogati program, pogodnosti za izlagače su:

  • osiguran prodajni prostor bez kotizacije
  • edukativne tematske radionice
  • organiziran besplatan ručak u Hotelu Frankopan
  • medijska promocija.

Svi zainteresirani za izlaganje i prodaju trebaju se prijaviti najkasnije do 08. rujna 2018. godine putem prijavnice koju možete preuzeti ispod članaka. Detaljan program festivala provjerite u Pozivnici koju također možete preuzeti ispod članka. 
 


Dokumenti


Tagovi

LAG Frankopan Ogulinsko zelje Festival Med


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]