Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam agroturizma
  • 30.04.2018. 12:20

Blizu Skradina ste? Ne propustite 10. sajam agroturizma!

Otvoren je jubilarni, 10. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije.

Foto: Udruga Maslinara I Uljara "Uljanica" Pirovac
  • 273
  • 21
  • 0

Otvoren je jubilarni, 10. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije, koji se održava u Skradinu, 30.04. i 01.05. 2018. godine. Sajam organiziraju Šibensko-kninska županija i Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u suradnji s Obrtničkom komorom Šibensko-kninske županije, HGK Županijskom komorom Šibenik, Gradom Skradinom i Turističkom zajednicom Šibensko-kninske županije, a otvorio ga je ministar Tomislav Tolušić.

Međunarodni 10. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije izložbeno - prodajnog je karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka, a svake godine broj posjetitelja raste. Prošle godine posjetilo ga je oko 20.000 posjetitelja.

Ovogodišnji partner Sajma je Zagrebačka županija, a pokrovitelji su Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma i Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.


Tagovi

Sajam agroturizma Šibensko-kninska županija Skradin


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?