Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • WineOS
  • 03.11.2019. 15:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Bliži se 6. WineOS na novoj lokaciji - veći i sadržajniji od svih do sada!

Dosad najveće izdanje te manifestacije, koja će se održati 10. i 11. siječnja sljedeće godine, ponudit će brojne novosti i zanimljivosti za sve posjetitelje

Foto: Denis Despot
  • 383
  • 24
  • 0

Ulazak u novu, 2020. godinu, obilježit će i šesto izdanje osječkog festivala vina, delicija i ugodnog življenja WineOS-a. Dosad najveće izdanje te manifestacije, koja će se održati 10. i 11. siječnja sljedeće godine, ponudit će brojne novosti i zanimljivosti.

Naime, nakon "Arheološkog muzeja", "Essekera" i "Muzeja okusa", festival će se održati na čak 1.900 četvornih metara dvorane "Gradski vrt". Značajno povećanje prostora donosi i puno bogatiji program oba dana festivala te, logično, i značajno veći broj izlagačkih mjesta, najavljuju organizatori.

Brojne edukativne radionice i veći broj izlagačkih mjesta

Posjetitelje će dočekati 90-ak izlagačkih mjesta koja će i vinarima te ostalim izlagačima ponuditi značajno veći komfor nego do sada, budući da će pojedinačni štandovi zauzimati površinu od devet četvornih metara. Osim toga, tu je i velika pozornica na kojoj će se tijekom oba festivalska dana održavati brojne prezentacije i promocije. Jedan će dio dvorane biti rezerviran za restoransku ponudu, a, osim vinara i proizvođača delicija, predstavit će se i proizvođači rakija i craft piva.

Kao i dosadašnjih godina, zainteresirani će moći pratiti brojne edukativne radionice kojih će ove godine biti više nego ikada prije. Za vinske priče ponovno je zadužen poznati vinski bloger Željko Garmaz, čije su radionice prethodnih godina privukle brojne posjetitelje i goste, mahom ljude izvan Osijeka. Uz to nas očekuju i druge radionice koje će zasigurno pobuditi zanimanje Osječana i gostiju.

vd
Značajno povećanje prostora donosi i puno bogatiji program oba dana festivala (foto: Denis Despot)

Ulaznice uskoro kreću u prodaju

Glavni organizator manifestacije ponovno je udruga "Dekanter" uz svesrdnu pomoć vinoteke "Vinite", Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka i Turističke zajednice Osječko-baranjske županije. Početkom 2019. prethodno izdanje WineOS-a privuklo je brojne novinare i izvjestitelje iz Osijeka, ali i cijele Hrvatske te susjednih država. Predstavnika medija prošli je put bilo više od 80, a sljedeće godine očekuje se da bi broj akreditiranih novinara trebao biti troznamenkast.

Ulaznice za festival uskoro će krenuti u prodaju po cijeni od 80 kuna te će ih zainteresirani moći nabaviti u Vinoteci "Vinita" u Strossmayerovoj 21. Na istom će se mjestu prodavati i ulaznice za radionice čiji će raspored biti objavljen krajem studenog, a karte će biti u prodaji početkom prosinca. Festival će oba dana biti otvoren za posjetitelje od 15 do 21 sat. Više informacija o festivalu i pratećem programu možete pronaći na Facebooku i na službenoj stranici WineOS-a.


Tagovi

WineOS Osijek Festival vina Željko Garmaz Izlaganje Gradski vrt


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]