Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani masline
  • 23.02.2020. 12:00
  • Zadarska, Zadar

Bliže se Dani masline u Zadru, uzorke predajte do 10. ožujka!

Dani masline su prepoznati kod maslinara iz svih županija jadranske Hrvatske, kao i susjednih zemalja BiH, Crne Gore, Slovenije i Italije iz kojih se i ove godine očekuje veliki broj maslinara i uljara, poručuje predsjednik Organizacijskog odbora Benito Pucar.

Foto: Dani masline
  • 362
  • 250
  • 0

U tijeku su pripreme za 22. izdanje Međunarodne manifestacije Dani masline koja će se održati 18. i 19. travnja 2020. godine u Zadru.

"Manifestacija kao i dosadašnjih godina ima za cilj edukaciju maslinara, uljara ali i svih potrošača maslinovog ulja. Dani masline su prepoznati kod maslinara iz svih županija jadranske Hrvatske, kao i susjednih zemalja BiH, Crne Gore, Slovenije i Italije iz kojih se i ove godine očekuje veliki broj maslinara i uljara", poručuje predsjednik Organizacijskog odbora Benito Pucar.

Iz Organizacijskog odbora poručuju da je za ovogodišnju manifestaciju uzorke ulja potrebno donijeti ili poslati na adresu Zavod za javno zdravstvo Zadar, 23000 Zadar, Ljudevita Posavskog 7a, IV kat, Služba za zdravstvenu ekologiju i zaštitu okoliša.

Za sudjelovanje na manifestaciji potrebno je donijeti ili poslati ukupno 1 L ulja odnosno 2x0,5 litara ulja. Rok za dostavu uzoraka je 10. ožujka 2020. godine, a kotizacija za sudjelovanje iznosi 200 kn po uzorku.

"Kemijsku analizu (Peoksidni broj, SMK, K-brojeve) radit će i ove godine akreditirani laboratorij Zavoda za javno zdravstvo, a senzorsku analizu Profesionalni panel Zavoda za javno zdravstvo Zadar", dodaje B. Pucar.

U pripremi manifestacije nakon razgovora i dogovora s određenim brojem maslinara s područja Zadarske županije, dodaje Pucar, dogovoreno je da na ovogodišnjoj manifestaciji bude natjecanje u dvije kategorije kao i do sada i to:

  • kategorija otvorenih ulja i 
  • kategorija pakovine

U dokumentu ispod teksta pronađite prijavnicu za ovogodišnje Dane masline u Zadru. 


Dokumenti


Tagovi

Dani masline Zadar Manifestacija Benito Pucar


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije