Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bledski festival vode
  • 12.06.2017. 19:15

Bled Water Festival u slovenskom Bledu

U pripremi dvodnevni događaj na kojem ćete moći pogledati nekoliko zanimljivih međunarodnih filmova na temu vode, a govorit će se o - vodi.

Foto: bledwf.com
  • 608
  • 29
  • 0

Neprofitna organizacija Bled Water Festival dodjeljuje prve regionalne nagrade: Odgovorno prema vodi u više kategorija (korporativno sve veličine, nacionalni i individualni projekti) uz podršku ministarstava zaštite okoliša i prostora iz Slovenije, Hrvatske i Srbije, a sudjeluje i Austrija.

Pripremaju dvodnevni događaj na kojem ćete moći pogledati otvorenje, dva okrugla stola, nekoliko zanimljivih međunarodnih filmova na temu vode, dodjela nagrada, družiti se s uvaženim gostima iz svijeta politike, gospodarstva, filma, struke i sl. Potpisuju se dva važna dokumenta te se usvaja dokument, sastavljen u suradnji sa Svjetskom bankom za razvoj sliva rijeke Save. Pripremaju i materijale za prijelaz u novo doba razvoja vode.

Radit će i natječaj: Otpadne Vode po osnovnim školama iz Slovenije, Hrvatske i Srbije. 09.06.2017. odabiru regionalnog pobjednika odnosno pobjednički film koji su djeca snimila na spomenutu temu.

Detalje o događaju pronađite u dokumentu ispod teksta.

Međunarodni Bledski festival vode održat će se 15. i 16. lipanj 2017., mjesto: Festivalna dvorana Bled (Cesta svobode 11, 4260 Bled, Slovenija).

Foto: bledwf.com


Dokumenti


Tagovi

Bledski festival vode Okrugli stol Bled Water Festival Slovenija


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo