Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Markovo na Strugači
  • 07.04.2015. 13:00

Blagoslov traktora u Bedekovčini!

Blagoslov traktora i misa na manifestaciji Markovo na Strugači!

Foto: Općina Bedekovčina
  • 356
  • 15
  • 0

Tradicionalni 7. susret poljodjelaca, pod nazivom Markovo na Strugači, ove godine održan je na Uskrsni ponedjeljak. Organizaciju susreta predvodio je DVD Orehovica, u suradnji sa župom Orehovica i udrugom Angeljeki, pod pokroviteljstvom općine Bedekovčina.

Ovaj susret postao je mjesto okupljanja brojnih zagorskih poljoprivrednika, a karakterizira ga blagoslov traktora i traktorista, koji uoči početka proljetnih radova na poljima, dolaze potražiti sigurnost nebeskog zaštitnika, sv. Marka, apostola.

"Vjerujemo u Boga i da će nas zaštititi. Svake godine dolazimo na blagoslov s traktorima. Prošle godine kiša je lijevala kao iz kabla, a ove godine su zalepršale i poneke pahulje snijega", kaže jedan od vjernih posjetitelja ove manifestacije.

Susret je započeo u 14 sati, blagoslov u 15 sati, a posjetitelji su mogli razgledati i izložbene primjerke novih traktora.

Foto: Općina Bedekovčina


Tagovi

Blagoslov traktora Bedekovčina Susret poljodjelaca Uskršnji ponedjeljak

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]