Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 10.06.2016. 15:00

Bjelovarski sajam poziva izlagače na prijavu!

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam će se održati od 09.-11.09.2016. te se pozivaju svi izlagači da popune obrazac i da se prijave najkasnije do 14.08.2016.

  • 1.383
  • 67
  • 0

Bjelovarski sajam vas poziva na sajamsku manifestaciju koja će se održati na Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara, u terminu od 09.-11.09.2016. godine.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam je, uz Proljetni sajam, najveća sajamska manifestacija ovog tipa u Republici Hrvatskoj, ali i šire, gdje izlagači mogu predstaviti svoje novitete, obaviti direktnu prodaju te u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.

Na Jesenskom sajmu svoje proizvode i usluge u gospodarskom dijelu sajma će predstaviti 500 izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država, a sajam će u tri dana obići više od 50.000 posjetitelja.

Ispod članka preuzmite dokument s obrascem za prijavu te općim uvjetima izlaganja. Rok za prijavu je 14.08.2016.!

Na stočarskoj izložbi prikazat će se oko 500 grla

Bez obzira na brzi razvoj svih modernih oblika poslovnog komuniciranja, sajmovi su i dalje izuzetno bitno mjesto prezentacije poslovnih mogućnosti izlagača, novih tehnologija i poslovnih trendova, uz neizostavnu mogućnost usporedbe s konkurencijom. I dalje je nezamjenjiv osobni kontakt "licem u lice" jer omogućava da istovremeno vidite, ocjenite i dobijete pravu informaciju o nekoliko proizvoda ili usluga.

Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji - Državna stočarska izložba na kojoj će se tradicionalno predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima te prezentirati trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja. Na stočarskoj izložbi će više od 200 uzgajivača, iz gotovo svih hrvatskih županija, prikazati oko 500 grla iz uzgoja goveda, ovaca, koza, svinja, konja, izvornih pasmina peradi i pčela.

Sajam obnovljivih izvora energije

Osim visoko-proizvodnih, konvecionalnih pasmina, na sajmu se izlažu i grla hrvatskih izvornih pasmina koja su rezultat uzgojnih i ekoloških uvjeta pojedinog područja.

Nakon što je na Proljetnom sajmu predstavljena manifestacija vezana uz opremu za šumarstvo i drvne tehnologije Drvni svijet, za Jesenski sajam se priprema još jedna manifestacija - Peti element, sajam grijanja i obnovljivih izvora energije, a cilj je da se na jednom mjestu okupe i predstave poslovni subjekti vezani uz naslovnu tematiku.

Pozivaju se svi zainteresirani da se obrate u Odjel prodaje, kako bi dobili sve potrebne informacije i na vrijeme dogovorili željene izložbene prostore i sve ostale potrebne usluge a ispod teksta možete pronaći obrazac za prijavu za izlaganje na sajmu te opće uvjete prijave.

Rok za prijavu

Rok za prijavu na sajam i dostavu popunjenih obrazaca je najkasnije do 14.08.2016. godine. Kako biste pobliže upoznali poslovanje i mogućnosti koje vam se nude nastupom na ovim sajamskim manifestacijama, na linku možete preuzeti kratku prezentaciju Bjelovarskog sajma.

Za više informacija o sajmu obratite se Bjelovarskom sajmu na jedan od niže navedenih kontakata.


Dokumenti


Tagovi

Bjelovarski sajam Gudovac Prijava Stočarska izložba


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.