Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 11.09.2015. 19:45

Bjelovarski sajam otvorio vrata jeseni

Ukoliko planirate posjetiti sajam, svakako navratite i do štanda Agrokluba, a na kojem će Vam naše ljubazne hotese dati sve potrebne informacije.

  • 468
  • 77
  • 0

23. po redu Jesenski međunarodni Bjelovarski sajam, državna stočarska izložba i 7. Loreko otvorili su danas svoja vrata brojnim izlagačima i posjetiteljima iz zemlje i inozemstva. Sajam se održava ovoga vikenda od 11. do 13. rujna 2015. na sajamskom prostoru Gudovac, koji je ovom prilikom doživio i niz manjih investicija u uređenju prostora.

Ovogodišnji sajam u izbornoj godini okupio je zasigurno rekordni broj političara koji očito koriste i ovaj skup za prikupljanje poena za sve bliže parlamentarne izbore. Pa tako smo mogli čuti i vidjeti brojne od Milana Bandića, Tomislava Karamarka, Damira Bajsa, Anka Mrak-Taritaš, Marijane Petir, a za sutra je najavljena i Mirela Holy. Svi su očito usmjereni na kupnju pažnje naših poljoprivrednika, osim resornog ministra Tihomira Jakovine koji je iz određenih razloga odlučio ignorirati ovaj događaj.

U svakom slučaju previše politike za jedan sajam gospodarske tematike.

Na sajmu je i tradicionalna bogata zabavno-ugostiteljska ponuda, kao i brojne prezentacije i predavanja koja mogu biti od koristi svima koji žive od zemlje.

Sajam je otvoren za posjetitelje od 9 do 18 sati, od petka do nedjelje, a osiguran je i besplatan parking.

Ukoliko planirate posjetiti sajam, svakako navratite i do štanda Agrokluba, a na kojem će Vam naše ljubazne hotese dati sve potrebne informacije.


Fotoprilog


Tagovi

Jesenski međunarodni Bjelovarski sajam Gudovac Tihomir Jakovina Agroklub Loreko Stočarska izložba


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner