Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 17.02.2014. 10:00

Biogradski stol 2014.

Doživite poseban gastro doživljaj na jedinstvenom festivalu boja, okusa i mirisa, od 6. do 8. lipnja 2014. u Biogradu na Moru

  • 599
  • 56
  • 0

Festival izvorne hrane, pića, gastronomskih delicija, izvornog suvenira i folklora pod nazivom Biogradski stol, održat će se u Biogradu na Moru, od 6. do 8. lipnja 2014. godine.

Biogradski stol prezentira svekoliko bogatstvo ponude Lijepe naše. Osmišljen je s ciljem povezivanja zelene i plave Hrvatske - hrane i turizma, dviju grana koje dugoročno jesu i trebaju biti temeljno opredjeljenje gospodarskog razvoja Hrvatske.

Ovom manifestacijom službeno započinje turistička sezona u gradu Biogradu na Moru. Tradicija je to koja se njeguje svake godine duž većeg dijela biogradske rive. Očekuje se prezentacija svih hrvatskih županija, koje se posjetiteljima predstavljaju sa svojom bogatom eno i gastro ponudom, kao i folklorom i svojim izvornim običajima.

Manifestaciju organizira Turistička zajednica Biograda na Moru, Grad Biograd na Moru i Sekcija ugostitelja Obrtničke komore grada.

U prilogu članka možete pogledati galeriju fotografija sa prošlogodišnje manifestacije.


Fotoprilog


Tagovi

Eno-eko-etno Gastro stol Manifestacija Biograd na Moru Turizam Hrana


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]