Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ipack-Ima
  • 16.02.2015. 16:20

Besplatno na sajam prerade i pakiranja hrane!

Napravite on-line pred-registraciju i osigurajte si besplatnu ulaznicu za Ipack-Ima sajam u Milanu!

  • 405
  • 44
  • 0

Sajam IPACK-IMA nalazi se među najatraktivnijim svjetskim sajmovima za dobavljače tehnologije i materijala za preradu i pakiranje, a održati će od 19. do 23. svibnja u Milanu, Italija, na Fiera Milano sajamskom prostoru. Ipack-Ima je jedini sajam koji je službeno priznat od strane EXPO Milano (koji se ove godine održava od 1. svibnja do 31. listopada) kao vodeći sajam tehnologije prerade i pakiranja u Italiji.

Ipack-Ima je velika izložba koja pokazuje najbolja riješenja u prehrambenom i ne-prehrambenom sektoru za profesionalce. Osobito je poznata po prikazu riješenja tehnologije za sušenje tjestenine. Dosadašnja izdanja ovog sajma zabilježila su sudjelovanje više od 54.000 industrijska subjekta iz 120 zemalja, za ukupno 11.000 tvrtki.

Nove navike potrošača - nove tehnologije!

Predviđa se da će 2015. godina biti velika godina za Ipack-Ima sajam jer, osim što je sajam vodeći po pitanju tehnologije sušenja tjestenine, Ipack-Ima će na ovogodišnjem izdanju predstaviti specijalnu tehnologiju za industriju svježe hrane, jedan od trenutno najživljih sektora prehrambene industrije, s obzirom da se suočava sa novim navikama potrošača. Svježa hrana potražuje novo, specijalno pakiranje te ujedno i novu tehnologiju pakiranja pa će ovaj sajam biti izvrsna prilika za njezinu prezentaciju. Tako će se paralelno moći pogledati izložba čak tri tehnologije prerade i pakiranja svježe hrane:

  • Tehnologija prerade i pakiranja mesa
  • Tehnologija prerade i pakiranja mliječnih proizvoda
  • Tehnologija prerade i pakiranja voća

Tijekom Ipack-Ima sajma 2012. godine, gotovo 8.000 rukovoditelja iz preko 4.300 firmi koje proizvode hranu na bazi žitarica, posjetilo je izložbu, a najviše njih sa područja Europe, Srednjeg Istoka i Latinske Amerike. Čak 58% tih posjetitelja bilo je visoko pozicionirano unutar tvrtki koje su predstavljali, što je značilo prodajne prilike na samom sajmu. Izložba je ponudila globalne solucije za ovu vrstu proizvodnje te isto namjerava napraviti i za 2015. godinu.

Treće izdanje Ipack-Ima sajma u suradnji sa UN-om

Kako bi još više uljepšali ovaj, već ionako izvandredan sajam, organizatori su ga spojili sa EXPO Milano 2015, Univerzalni sajam koji se odvija od 1. svibnja do 31. Listopada 2015. pa će tako kupci, uz Ipack-Ima sajam, imati priliku posjetiti još 145 nacionalnih i tematskih paviljona.

'Stvaranje vedre budućnosti: hrana, tehnologija i održivi razvoj' je glavna tema Ipack-Ima sajma, a kroz internacionalnu konvenciju koja će se odviti 20. svibnja u suradnji sa UN-om, će se razvijati usporedno sa temom EXPO Milano 2015 - 'Hrana za planet. Energija za život.' Glavna rasprava biti će održivost, lajtmotiv svih izložbi ovog sajma. Ovo je već treće izdanje Ipack-Ima sajma koje se odvija u suradnji sa UN-om, na što su organizatori iznimno ponosni.

Kako do besplatne ulaznice?

Do 15. ožujka možete napraviti pred-registraciju i osigurati si besplatnu ulaznicu za sajam. Sve što trebate napraviti jest kliknuti na ovaj LINK i, u za to predviđeno polje, upisati kod 4449008722, nakon čega slijedite daljnje upute, a na poslijetku ćete dobiti e-mail potvrdu o besplatnim ulaznicama.

Sajam Ipack-Ima će zauzeti gotovo cijeli Fiera Milano sajamski prostor, a očekuje se da će okupiti oko 2.500 izlagača te 100.000 posjetitelja, a Milano će biti dom najvećim svjetskim izložbama u području prerade, pakiranja, tehnologije i logistike.

Više informacija o sajmu i ulaznicama možete dobiti na niže navedenim kontaktima tvrtke MŽ Consulting.


Tagovi

Ipack-Ima 2015 MŽ Consulting Milano Italija Sajam prerade i pakiranja Sajam u Italiji Besplatne ulaznice