Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jedinice lokalne samouprave
  • 08.02.2015. 11:20

Besplatna radionica o Natječaju za Mjeru 7!

Radionica o Natječaju za Mjeru 7 - Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja!

Foto: depositphotos.com,
  • 768
  • 84
  • 0

U Županijskoj komori Osijek će se 13. veljače u 12 sati održati Informativna radionica o Natječaju za Mjeru 7 - Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.

Radionica se održava u organizaciji Županijske komore Osijek, konzorcija HSDM Group iz Milana u Italiji te tvrtke Beck j.d.o.o.

EU potpore za gradove do 10.000 stanovnika

Kontakt-osoba: Valis Štajner Kokot, tel.: 031/223-822, fax: 031/223-824, e-mail: vstajner@hgk.hr.

U najavi je natječaj za mjere 7.1., 7.2. i 7.4., za davanje europske potpore u bespovratnim sredstvima za različite vrste ulaganja u općinama i gradovima do 10.000 stanovnika te je cilj ove radionice kvalitetna priprema i edukacija svih potencijalnih korisnika sredstava iz ovog programa, praktična pomoć kod prijave projekta, izrade i financiranja do realizacije.

  • Podmjera 7.1. Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000 i druga područja visoke prirodne vrijednosti. Korisnici: Općine i gradovi do 10.000 stanovnika.

  • Podmjera 7.2. Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije. Korisnici: Jedinice lokalne samouprave.
  • Podmjera 7.4. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.
Radionica je predviđena za Jedinice lokalne samouprave (JLS); trgovačka društva u većinskom vlasništvu JLS; javne ustanove neprofitnog karaktera u kojima su osnivači JLS; udruge/organizacije civilnog društva i vjerske zajednice koje se bave humanitarnim i društvenim djelatnostima od posebnog interesa za lokalno stanovništvo; lokalne akcijske grupe (LAG-ovi).

Predavači na radionici su gospodin Giorgio Zordan, direktor HSDM grupe, akademik Ivan Miloš, član HAZU-a i HATZ-a, i Mladen Marković, direktor hrvatske podružnice HSDM grupe. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijavna obavezna! U prilogu ispod teksta možete pronaći i dodatne materijale.

Više informacija možete potražiti od

  • Ivana Miloša, tel.: 098/960-4543, e-mail: ivan.milos6@inet.hr i
  • Mladena Markovića, tel.: 091/721-1518, e-mail: mladen.markovic@hsdmgroup.com.

Foto: depositphotos.com, @iancucristi


Dokumenti


Tagovi

Ivan Miloš Mladen Marković Giorgio Zordan HSDM HAZU HATZ HGK Mjera 7 JLS Jedinice lokalne samouprave Ulaganje Infrastruktura Razvoj općina Razvoj sela Natura 2000


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]