Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poslovni uzlet
  • 17.02.2016. 16:25

Besplatna predavanja za ruralne poduzetnike

Poslovni dnevnik u suradnji s gradom Varaždinom i Varaždinskom županijom organizira besplatna edukativna predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova.

Foto: pixabay.com
  • 536
  • 60
  • 0

Poslovni dnevnik u suradnji s gradom Varaždinom i Varaždinskom županijom organizira besplatna edukativna predavanja za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i posebice sve zainteresirane za poslovnu i marketinšku tematiku te one koji žele naučiti korisne taktike usmjerene na poboljšanje efikasnosti poslovanja poduzeća na konkurentnom tržištu.

U Varaždinu će se tim povodom u petak, 26. veljače, u organizaciji održati Poslovni uzlet grada Varaždina (u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, Šetalište Franje Tuđmana 1).

Besplatne edukacije namijenjene su svima koji žele steći nova znanja koja će im pomoći u unapređenju poslovanja.

Poziv na Poslovni uzlet grada Varaždina

Na ovogodišnjim će besplatnim edukacijama sudionici saznati koji su EU fondovi namijenjeni malim i srednjim poduzetnicima, kako uz pomoć digitalnog marketinga napraviti uspješnu kampanju, a sva naučena znanja pomoći će im da budu uspješniji u vođenju vlastitih poslova.

Polaznici će se upoznati s najnovijim informacijama iz svijeta financija i učinkovitim trikovima za pametno ulaganje, a biti će im predstavljeni i EU fondovi te osnove i zanimljive edukacije iz marketinga i jednostavnog konstruiranja uspješne brand strategije. Uz savjete o povoljnom kreiranju marketinške strategije sudionicima poslovnog uzleta biti će prezentirani koraci koji vode izoštravanju vitalnih poduzetničkih vještina i kompetentnosti nužnoj za vođenje uspješne tvrtke.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Varaždina pozdraviti će i gradonačelnik Varaždina Goran Habuš te župan Varaždinske županije Predrag Štromar.

Iskustva lokalnih poduzetnika

U sklopu uzleta organizirana je panel diskusija bazirana na iskustvima lokalnih poduzetnika i idejama usmjerenim na konstruktivno pronalaženje zajedničkih riješenja s ciljem poticanja razvoja lokalnog poduzetništva. Kroz tri zanimljiva i tematski različita edukativna bloka poduzetnici će imati priliku dospjeti korak uz korak s najnovijim poslovnim taktikama iz financija, marketinga i razvoja.

Svi polaznici Poslovnog uzleta grada Varaždina imati će jedinstvenu priliku naučiti o pravilnoj upotrebi bankarskih proizvoda, steći uvid u tajne financijskih i menadžerskih izvješća te se informirati o EU fondovima.

Edukativna potpora

Uz predavanje o digitalnom marketingu ujediniti će znanje iz financija sa organizacijom uspješne marketinške kampanje i usavršiti svoju brand strategiju za lakše prodavanje proizvoda. U sklopu edukacija iz razvoja polaznici će se upoznati s pogodnostima Cloud usluge te naučiti efektivno voditi svoju tvrtku i uspješno poslovati - čak i izvan zidova poslovnog ureda.

Poslovni uzlet projekt je Poslovnog dnevnika koji svojom uspješnom inicijativom već tri godine igra ključnu ulogu u promicanju malog i srednjeg poduzetništva, sa svrhom unapređenja kvalitete poslovanja poduzetnika, obrtnika i vlasnika OPG-ova. Cilj Poslovnog uzleta je omogućavanje edukativne potpore svim domaćim poduzetnicima i pribavljanje alata za njihov rast i razvoj.

Ne propustite priliku da unaprijedite svoje znanje

Iako su edukacije besplatne, molimo Vas da svoje mjesto osigurate prijavom na poveznicu, broj telefona 01/6326-021 ili na elektroničku adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Foto: pixabay.com


Dokumenti


Tagovi

Poslovni uzlet Varaždin EU fondovi Predrag Štromar Mislav Šimatović Goran Habuš Cloud Digitalni marketing


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]