• Poslovni uzlet
  • 17.02.2016. 16:25

Besplatna predavanja za ruralne poduzetnike

Poslovni dnevnik u suradnji s gradom Varaždinom i Varaždinskom županijom organizira besplatna edukativna predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova.

Foto: pixabay.com
  • 490
  • 60
  • 0

Poslovni dnevnik u suradnji s gradom Varaždinom i Varaždinskom županijom organizira besplatna edukativna predavanja za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i posebice sve zainteresirane za poslovnu i marketinšku tematiku te one koji žele naučiti korisne taktike usmjerene na poboljšanje efikasnosti poslovanja poduzeća na konkurentnom tržištu.

U Varaždinu će se tim povodom u petak, 26. veljače, u organizaciji održati Poslovni uzlet grada Varaždina (u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, Šetalište Franje Tuđmana 1).

Besplatne edukacije namijenjene su svima koji žele steći nova znanja koja će im pomoći u unapređenju poslovanja.

Poziv na Poslovni uzlet grada Varaždina

Na ovogodišnjim će besplatnim edukacijama sudionici saznati koji su EU fondovi namijenjeni malim i srednjim poduzetnicima, kako uz pomoć digitalnog marketinga napraviti uspješnu kampanju, a sva naučena znanja pomoći će im da budu uspješniji u vođenju vlastitih poslova.

Polaznici će se upoznati s najnovijim informacijama iz svijeta financija i učinkovitim trikovima za pametno ulaganje, a biti će im predstavljeni i EU fondovi te osnove i zanimljive edukacije iz marketinga i jednostavnog konstruiranja uspješne brand strategije. Uz savjete o povoljnom kreiranju marketinške strategije sudionicima poslovnog uzleta biti će prezentirani koraci koji vode izoštravanju vitalnih poduzetničkih vještina i kompetentnosti nužnoj za vođenje uspješne tvrtke.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Varaždina pozdraviti će i gradonačelnik Varaždina Goran Habuš te župan Varaždinske županije Predrag Štromar.

Iskustva lokalnih poduzetnika

U sklopu uzleta organizirana je panel diskusija bazirana na iskustvima lokalnih poduzetnika i idejama usmjerenim na konstruktivno pronalaženje zajedničkih riješenja s ciljem poticanja razvoja lokalnog poduzetništva. Kroz tri zanimljiva i tematski različita edukativna bloka poduzetnici će imati priliku dospjeti korak uz korak s najnovijim poslovnim taktikama iz financija, marketinga i razvoja.

Svi polaznici Poslovnog uzleta grada Varaždina imati će jedinstvenu priliku naučiti o pravilnoj upotrebi bankarskih proizvoda, steći uvid u tajne financijskih i menadžerskih izvješća te se informirati o EU fondovima.

Edukativna potpora

Uz predavanje o digitalnom marketingu ujediniti će znanje iz financija sa organizacijom uspješne marketinške kampanje i usavršiti svoju brand strategiju za lakše prodavanje proizvoda. U sklopu edukacija iz razvoja polaznici će se upoznati s pogodnostima Cloud usluge te naučiti efektivno voditi svoju tvrtku i uspješno poslovati - čak i izvan zidova poslovnog ureda.

Poslovni uzlet projekt je Poslovnog dnevnika koji svojom uspješnom inicijativom već tri godine igra ključnu ulogu u promicanju malog i srednjeg poduzetništva, sa svrhom unapređenja kvalitete poslovanja poduzetnika, obrtnika i vlasnika OPG-ova. Cilj Poslovnog uzleta je omogućavanje edukativne potpore svim domaćim poduzetnicima i pribavljanje alata za njihov rast i razvoj.

Ne propustite priliku da unaprijedite svoje znanje

Iako su edukacije besplatne, molimo Vas da svoje mjesto osigurate prijavom na poveznicu, broj telefona 01/6326-021 ili na elektroničku adresu [email protected]

Foto: pixabay.com


Dokumenti


Tagovi

Poslovni uzlet Varaždin EU fondovi Predrag Štromar Mislav Šimatović Goran Habuš Cloud Digitalni marketing


Autorica

Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi znamo nekog ovakog ljubitelja ;)