Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program osposobljavanja
  • 19.08.2016. 19:30

Besplatna edukacija za eko proizvođače!

Program osposobljavanja za Ekološkog proizvođača/icu povrća, voća i aromatičnog bilja obuhvaća 150 sati nastave, a provodi se u Istarskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji!

Foto: LAG Zeleni bregi
  • 2.854
  • 140
  • 0

U sklopu provedbe projekta "Eko je fora", Učilište Studium sa partnerima Diopter-otvorenim učilištem iz Pule, Udrugom registriranih eko proizvođača IEP i Institutom za razvoj tržišta rada objavljuje javni poziv za dostavu prijava za sudjelovanje na besplatnoj edukaciji.

Edukacija je financirana od strane Europske unije i Učilišta Studium zajedno s partnerima, kojima će po završetku biti dodijeljena uvjerenja o osposobljavanju. U sklopu projekta pokriveni su svi troškovi edukacije te putni troškovi.

Uključena i praktična nastava

Program osposobljavanja za Ekološkog proizvođača/icu povrća, voća i aromatičnog bilja verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta , obuhvaća 150 sati nastave, od čega je 85 sati teorijske nastave i 65 praktične nastave, nakon čega se polaznici upućuju na praktičnu nastavu kod eko poljoprivrednika u realnom sektoru u trajanju od 2 tjedna.

Javni poziv do 1. rujna 2016.

Na javni poziv mogu se prijaviti nezaposlene osobe koje su na evidenciji u HZZ-u, neaktivne osobe - nezaposlene osobe koje nisu na evidenciji u HZZ-u. Uvjet za upis je minimalno završena srednja škola.

Početak edukacije planiran je u rujnu 2016. Nastava će se održati u Učilištu Studium, I.G.Kovačića 3 Vukovar. "Eko je fora" projekt je koji se provodi u Istarskoj te Vukovarsko-srijemskoj županiji. Projekt je financiran iz Grant sheme "Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih - faza II", u sklopu OP Razvoj ljudskih potencijala 2007-2013".

Ukupna je vrijednost projekta 1.459.047, 36 kn (sredstva ESF 95%), a trajanje je godinu dana ( 30.11.2015.-30.11.2016.).

Molimo zainteresirane da se prijave najkasnije do 1. rujna 2016. putem:

  • Tel: 091/376 1661
  • E-mail: studium@uciliste.net

Foto: LAG Zeleni bregi


Tagovi

Besplatna edukacija Eko proizvođač


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]