Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fruit Logistica 2022
  • 05.02.2022. 07:30
  • Berlin

Berlinska Fruit Logistica u travnju - velik broj izlagača potvrdio dolazak

Nakon dvije godine pauze svi željno očekuju ovogodišnju manifestaciju i brojne novitete koji će biti predstavljeni

Foto: Facebook/Fruit Logistica 
  • 272
  • 25
  • 0

Vodeći sajam za svjetsku trgovinu svježim voćem i povrćem ponovo otvara svoja vrata. Sljedeća Fruit Logistica održat će se u Berlinu od 5. do 7. travnja 2022. godine.

Posljednja manifestacija je održana 2020. kada je okupila 3.300 izlagača iz više od 90 država, a koji su predstavili svoje proizvode, usluge i tehnička rješenja. Na njoj je tada sudjelovalo oko 73.000 dobavljača i posjetitelja iz 135 zemalja.

Održava se na površini oko 138.000m² i osim proizvođača svježeg voća i povrća, ondje će se predstaviti brojni uvoznici, izvoznici, trgovci na veliko i malo, stručnjaci za pakiranje i rukovanje plodovima, za transport, logistiku i svi koji su dio ovog sektora. Ondje se predstavlja sve što je vezano za svježe voće i povrće, od proizvođača do prodajnog mjesta.

Ništa nije kao susret uživo

"Pripreme su odavno počele. Vjerujemo u važnost održavanja manifestacije u Berlinu, ali pandemija ostaje izazov. Očekujemo da će se situacija početi poboljšavati u veljači zbog poduzimanja mjera opreza. Proizvođači i cjelokupni sektor ima jaku želju i potrebu vidjeti se uživo", izjavio je Kai Mangelberger, direktor manifestacije. "Predstavit ćemo i virtualnu platformu 9. veljače koja nudi priliku za povezivanje i koja će pomoći da se svi pripreme za sudjelovanje i dolazak", dodao je. 

Organizatori otkrivaju da je veliki broj izlagača potvrdio svoj dolazak. Očekuje se predstavljanje brojnih noviteta, posebno u dijelu digitalizacije. Nakon dvije godine od održavanja manifestacije ovo je prilika da se vidi kako se sektor prilagodio pandemiji, ali i klimatskim promjenama u cijelom lancu opskrbe od proizvodnje do potrošnje.


Tagovi

Fruit Logistica Berlin Sajamska manifestacija Sajam


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.