Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • BC Institut
  • 25.03.2016. 13:30

Bc Institut dijeli 150 poklona!

Bc Institut je s vrijednim poklonima odlučio razveseliti čak 150 posjetitelja Bjelovarskog sajma!

  • 1.020
  • 49
  • 0

Brojimo još točno tjedan dana do početka 19. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma koji se održava od 01. do 03. travnja na dobro poznatom sajamskom prostoru u Gudovcu. Posjetitelji će na sajmu, između ostalog, moći vidjeti sve već poznate, ali i nekolicinu novih hibrida kukuruza jedne od najvećih sjemenskih kuća u Hrvatskoj, Bc Institut. Također, na izložbenom prostoru tvrtke koji će se nalaziti u Paviljonu 2, svi zainteresirani će moći popričati ili se posavjetovati oko svoje proizvodnje sa stručnjacima BC instituta.

Bc sjeme za bolju proizvodnju

Bc Institut stvara vlastite kultivare ratarskog bilja, proizvodi i distribuira visokokvalitetno sjeme svojih kreacija te pridonosi poboljšanju poljoprivredne proizvodnje i kvaliteti života svojih potrošača. Ova sjemenarska kuća jedna je od rijetkih proizvođača sjemena u svijetu koji, sustavnom primjenom istraživanja fizikalnih, kemijskih i bioloških svojstva u selekciji, kukuruz čini boljom kulturom, kako za ratare tako i za stočare.

Na svim prodajnim mjestima na sajmu u Gudovcu na kojima se prodaje sjeme Bc hibrida kukuruza možete dobiti bon za sajamski popust od 10% na sve proizvode.

Akcijski popust za sve posjetitelje Gudovca

Bc Institut je priredio akcijske cijene za sve posjetitelje sajma u Gudovcu. Na svim prodajnim mjestima na sajmu u Gudovcu na kojima se prodaje sjeme Bc hibrida kukuruza posjetitelji mogu dobiti bon za sajamski popust od 10%. Dovoljno je samo ispuniti letak i predati ga prodavaču. Ispod članka u dokumentima možete pronaći i vidjeti kako izgleda letak za sajamski popust.

Osvojite poklone Bc Instituta

Dolazite na Bjelovarski sajam? Želite dobiti poklon Bc Instituta? Ukoliko je odgovor na ova dva pitanja potvrdan, na pravom ste mjestu. Naime, Bc Institut je odlučio razveseliti poklonima čak 150 posjetitelja Bjelovarskog sajma:

  • 50 knjiga "Hranidbena svojstva kukuruza, prof. dr.sc. Darko Grbeša" + 50 olovaka
  • 50 kapa BC Institut + 50 olovaka
  • 50 majica BC Institut

O knjizi Hranidbena svojstva kukuruza

Knjiga profesora Darka Grbeše "Hranidbena svojstva kukuruza", čiji je izdavač BC Institut, čitateljima približava dublje i sveobuhvatne svjetske znanstvene spoznaje o čimbenicima zrna koja utječu na što bolju pretvorbu energije kukurza u animalne proizvode i zdravstvenu ispravnost kukuruza te zdravlje životinja. U prvom dijelu su opisane definicije i značenje te prosječne vrijednosti fizikalnoga i kemijskog sastava, a koji upućuju na hranidbena svojstva kukuruza. U drugom dijelu knjiga donosi tablične prikaze petogodišnje prosječne vrijednosti 75 svojstava 27 Bc hibrida kukuruza te daje namjenske preporuke za korištenje svakog od 27 hibrida kukuruza.

Sudjelovati mogu svi čitatelji portala Agroklub koji ispune kratki aplikacijski obrazac ispod članka najkasnije do utorka 29. ožujka 2016. u ponoć (00:00)!

Kako sudjelovati?

Sudjelovati mogu svi čitatelji portala Agroklub koji ispune kratki upitnik ispod članka najkasnije do utorka 29. ožujka 2016. u ponoć. Dobitnici će biti odabrani pomoću sustava Random.org, a biti će objavljeni 30. ožujka 2016. u tri kategorije (prema dobivenim poklonima) na Agroklub.com društvenoj mreži za poljoprivrednike KLUB. Osvojene poklone ćete moći podići isključivo na izložbenom prostoru Bc Instituta za vrijeme trajanja Bjelovarskog sajma, uz predočenje osobne iskaznice.

Sretno i vidimo se na 19. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Dokumenti


Tagovi

Bc Insitut Proljetni međunarodni bjelovarski sajam Bc sjeme Sjeme kukuruza


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.


Partner

Bc Institut d.d. Zagreb

Dugoselska 7, Rugvica, 10370 Dugo Selo, Hrvatska
tel: +385 (0)1 2781-510, e-mail: bc-uprava@bc-institut.hr web: http://www.bc-institut.hr/