Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jesenski sajam 2017
  • 04.11.2017. 18:00

Banjalučki sajam svake godine sve veći

Banjalučki velesajam zakoračio je u treće desetljeće. Broj izlagača ove godine, u odnosu na prethodnu, povećao se za 44%, a posjetitelja za 31.

Foto: sajam
  • 410
  • 23
  • 0

Jesenski sajam 2017 koji će se održati u Banjoj Luci u susjednoj BiH od 16. do 19. studenog, a kojega organizira Banjalučki velesajam, obuhvaća 21. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije - AGROS, 21. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta - LORIMES te 21. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva.

Poslije dvadeset godina postojanja i rada, Banjalučki velesajam zakoračio je u treće desetljeće. U godini jubileja izvršili su određene promjene u strukturi i načinu poslovanja, što se pozitivno odražava i na njihove rezultate, a tome u prilog najbolje govori činjenica da se broj izlagača ove godine, u odnosu na prethodnu, povećao za 44%.

Povećanje broja izlagača prati i rast broja posjetitelja za 31%.

"Cilj nam je na sajmu napraviti mjesto okupljanja te smo planirali po prvi put Business-to-business (B2B) sastanke gdje bi investitori direktno sa izvođačima pregovarali o poslovima u predstojećoj sezoni", naglašavaju organizatori jednog od najvećih sajmova Bosne i Hercegovine.

Foto: sajam


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.