Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam stočarstva
  • 10.01.2014. 17:00

Animalia Istanbul 2014.

Animalia Istanbul 2014. predstavit će najnovije proizvode, tehnologije i usluge iz stočarske industrije

Foto: freepik.com
  • 266
  • 26
  • 0

11. Međunarodni sajam stoke i stočarske tehnologije - Animalia Istanbul, održat će se od 20. do 23. veljače 2014. godine.

Domaće turske, kao i brojne inozemne zemlje, poput Kine, Njemačke, Švicarske, Italije, Češke, Nizozemske, Engleske, Pakistana i Latvije, predstavit će proizvode, tehnologije i usluge iz stočarske industrije u istanbulskom Expo centru.

Animalia Istanbul je međunarodni događaj koji svojim posjetiteljima omogućava pregled najnovijih trendova iz stočarstva i uzgojnih tehnologija. Ulaz na sajam je besplatan za sve profesionalne posjetitelje. Očekuje se da će sajam, kao i svake godine, posjetiti mnoštvo izlagača i posjetitelja.

Više informacija možete saznati na: www.animaliaistanbul.com

Foto: freepik.com


Tagovi

Animalia Istanbul Turska Stočarstvo Stoka Stočna hrana


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]